Onsdag 22.47

Hej på er <3

Förlåt för den dåliga uppdateringen nu senaste tiden, men jag är på landet och orkar inte gå ut på datorn så mycket.

Den senaste veckan har iaf Emma varit här en natt, jag har badat, solat,vi var hemma hos några kompisar en dag
( Jesper och Hanna), mamma hade kusinträff med sina kusiner men mina kusiner och sysslingar var ju där oxå, vi har varit på en marknad ( jag köpte en berlock, en solfjäder och klistermärken till naglarna) och idag var vi på lammsafari. Circus maximum var också här igår så vi var där utanför och kollade på djuren ( elefanter, hästar, kameler m.m) .

Kramisar Felicia


Tävling

Hej på er <3

Jag är med och tävlar om smycken på
SARAS BLOGG
från MissBella. Dom hade jätte fina smycken så jag tycker verkligen ni ska ta chansen och vara med.

Ha det så bra
Kram Fiffi


Söndag 10.43

Hej på er <3

Igår var jag med Ella och då badade vi i hennes pool och lite annat. Sen gick vi också ner till Coop och stadium för att kolla på lite saker och köpa glass. Jag köpte iaf en Frida tidning på coop och Ella köpte Frida, ett nagellack och en pincett. Det var väldigt kul och gott med glass.

Nu ska jag åka till landet och vara där i 2 veckor, så det blir nog ingen bloggning nu ett atg framöver. Fast om det är dåligt väder kanske jag skriver nåt kort.

Ha det så bra
Kram Felicia

..       ..
...      ...
....     ....
......  ......
............
........
.....
...
..
.


Lördag 12.08

Nu ska jag gå till Ella. Vet inte vad vi ska göra men det ska bli kul ändå.

Kram på er <3


Lördag 11.41

Hej på er.

Såhär kommer min rubrik se ut i försättningen.

Hoppas ni tycker det är bra.


Nytt

Som ni säker ser så har jag ändrat lite. Tex bytt bakgrundsfärg och typsnitt. Jag tänker aven börja skriva vilken dag det är som rubrik.


Godmorgon<3

Har precis tagit en dusch nu.
Ser ut ungefär såhär:



Faktiskt väldigt likt, förrutom att jag har blåa handukar :P
Men men, har ingen aning om vad jag ska göra idag :(
Snälla skriv en kommentar om inte du heller har nåt att göra och då kanske vi kan göra nåt :)

Aja, ha det så bra om vi inte ses idag :P
Kram


Eclipse

  

Imorgon ska jag och Emma kolla på Eclipse. Har längtat jätte mycket efter att se den. Hoppas at den är bra.

Kram på er <3


Shopping

Idag var jag och mamma på ett köp center i närheten för att kolla på en ny bikini till mig. Jag har velat och behövt ha det hela sommaren, men vi har inte kommit iväg och kollat ( och har vi det så har jag inte hittat nån :P ).
Här kommer iaf bildern på det jag köpte:

Min bikini
( bikini trosorna ser lite konstiga ut på bilden )





Bikiniöverdel
( ska ha den med dom svarta bikini trosorna )




Sommarklänning




Här kommer även en bild blusen som jag köpte när jag och Emma var på stan med våra mammor och min brorsa ( Emma köpte en lika dan ).


Den ser lite rolig ut eftersom den hänger på tork efter att vi har tvättat den.


Ha det så bra// Felicia







Godnatt

Glömde ju att säga godnatt :P
Lite överdrivet kanske, men vem bryr sig, har ju inget annat att göra. Nu måste jag iaf sova
( eller göra iordnig mig iaf, hihi )



Filmen är slut

  
Nu har jag sett klart på New moon. Jag börjar grina varje gång 
(kanske inte gråta direkt, men jag får tårar i ögonen ) . Fattar inte vad det är med mig, det är ju bara en film lixom. Iaf så är den så himla bra asså. Om ni inte har sett den och Twilight så måste ni verkligen göra det. Jag började typ gråta igår när jag såg Twilight oxå. Dom är så bra. Jag måste verkligen se Eclipse!!!! Skulle vi göra det nån dag Emma??

Aja, nu ska jag typ sova, elller..... läsa lite. Vi får se.

Kram på er ♥


Badat i pool :)

Hej på er <3

Idag så har jag varit med Ella och då badade vi 2 gånger i hennes nya pool. Det var jätte kul. Första gången vi badade så var våra småbrorsor med och då körde vi lite lekar och snorklade i ungefär 1 timme tror jag, och andra gången badade bara jag och Ella och då så solade vi på var sin luftmadrass och så lekte vi lite också
( vi badade i mer en 1 timme).


Poolen har exakt den här formen

Är hemma själv nu för Filip sover hos en kompis, mamma är på stan med sina tjejkompisar och pappa är i Norge med jobbet. Både mamma och pappa kommer hem sent ( typ 12-1 ), men jag vill inte lägga mig förrän dom kommer :P Åt iaf precis middag som jag lagade själv, käner mig riktigt stolt =P

Nu så ska jag kolla på New moon. Har sett den förrut men vill se den igen. Kollade på Twilight igår också fast jag redan sett den, vill nämligen komma ihåg lite när jag ser Eclipse.




Kramis


Hemma igen

Hejsan svejsan.

I förrgår kom vi hem från Österrike. Vi hade det jätte bra! Vi var bla i en isgrotta, uppe på 2571 m, vid ett vattenfall och så badade vi och spelade fotbollsspel på hotellet. Det var kul för på hotellet bodde några andra svenska familjer med barn, så vi var lite med dom. På semestern har jag köpt en burk med massa fina stenar vid isgrottan, 5 örhängen på nåt ställe (vet inte vad det heter ), en tuggummimaskin i Tyskland och hårband med pärlor på på Stena Line.

Igår så var jag med Emma. Sen på kvällen så skulle vi sova i tält på hennes tomt, men när det började åska och blixtra så gick vi in och la oss. Det var iaf jätte kul.
Sen idag så åkte jag, Emma, min mamma, Emmas mamma och min lillebror in till stan och gick en guidad tur på operan. Det var kul för man fick gå bakom kulliserna och kolla på ställerna där dom sydde kostymerna och gjorde rekvisitan.  Sen efter der åt vi lunsch och kollade i lite affärer. Jag och Emma köpte var sin likadan jätte söt blus från en secondhand affär. Fast dom kan inte ha varit använda mycket för dom såg väldigt nya ut. Dom kom iaf från Indiska.

Kram Fiffi


Österrike

Hej pa er <3

Nu är vi framme pü hotellet i Österrike, där vi ska stanna i en vecka. Hotellet är as grymt!!! Det finns en stor och djup pool, en studsmatta, en fotbollsplan, kaniner, dator ( ni kanske fattar det eftersom jag bloggar), fotbollsspel, biljard relax avdelning m.m   Vi at precis middag och det var jätte gott.  Innan vi at badade vi i poolen, det var väldigt varmt vatten.

Pa vägen hit ner till Österrike var vi pa Europa Park. Det var jätte kul men jätte varmt, 30- 40 grader tror jag + stekande sol. Som tur var fanns det massa fontäner och dammar som man kunde ta vatten ifran och hälla över sig. Parken var ganska lik Disney land. iaf sa akte jag Silver star, den var jätte skojig och det pirrade mycket i magen i nerförsbackarna.

Nu ska jag möta Filip i en fiotbollsmatch pa fotbolls spelet. Hall tummarna för att jag vinner :P

Ha det sa bra// Felicia


RSS 2.0
Test