Nyårsoutfit


Bilder från året som gått

Hej! :) Här kommer lite bilder från året som gått. Tycker det har gått så himla snabbt! Snart 2012 ju....



Fatta vad jag bjuder när jag lägger in denna bilden!   Men började iaf med att fira in det nya året på Fuerteventura på spanskt sätt. En av dom bästa resorna jag gjort :)




I Februari fick vi hem lilla Theo ♥ Bilden är lite suddig, men ser ni hur liten han ser ut. Åhh, lilla plutten!




I Mars var vi i Branäs och åkte skidor med 3 andra familjer. Riktigt kul var det! :)




Åkte Göteborgshjulet för första och hittills ända gången i April. Det var jättevarmt ute och jag gick bara i shorts!




Haha, oherre vad jag ser ut... Men hittade inte så många bilder från Maj, men här så provade jag iaf att göra Water marble för första gången. Resultatet blev inte så lyckat kan jag säga...







Jag och Johanna var i Juni ute på några fotorundor och tog huuuuuuuuur många bilder som helst! Haha herregud, minnen ♥




Var en vecka på Mallorca i Juli och besökte kusinerna. Riktigt härlig resa, speciellet eftersom vädret hemma var sktidåligt, hehe.... Här är jag och Filip framför en strand i Magaluf :) Saknar att vara så brun :(





Mathilda hängde med till mitt land över dagen i Augusti :) Vi hade riktigt kul, men hon ville tyvärr inte vara med på bild ♥





September.... Inte så mycke bilder därifrån heller. Men här kommer en misslyckad och oseriös "dagens outfit" bild ;) Blev så trött på att det aldrig blev bra, så orkade inte vara seriös mer!




Jag och Johanna var ute på ännu en fotorunda i Oktober. Vi krockade med våra huvuden precis innan bilden togs, och började skratta, därav dom konstiga minerna :P




Estocolmo! Var där i 3 dagar med mammis :)

Lite andra grejer som hände i November var att vi kom 3:a i innebandy skol DM och jag fick hem mina Uggs och min Justin skiva :D




På julaftonsmorgon, haha! Vi i familjen satt och öppnade våra paket och så. Ville egentligen inte vara med på bild, så gjorde världens snyggaste min ;)


La ut ett sånt här inlägg förra året också med bilder från 2010 var det väl då. Klicka här om ni vill komma dit och se dom bilderna också :)

Nyårslista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, såklart!? Bla så körde jag moppe, var utomlands utan föräldrar, fick betyg m.m


Har du några nyårslöften?
Nej, brukar inte ha det.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ehh, nej!


Vilka länder besökte du?
Fuerteventura, Mallorca och Danmark tror jag.


Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit vid datorn och bloggat....


Bästa minnet från 2011?
Någon av resorna tror jag. Eller när jag var med kompisar och så :)


Bästa köpet?
Mina converse eller Svea jackan :)


Vad spenderade du mest pengar på?
Småsaker, typ smink och sånt.


Gjorde någonting dig riktigt glad?
Intre vad jag kan komma på nu, hehe ;)


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Typ samma antar jag.


Favoritprogram på TV?
Oj! Nej men kanske Ensam mamma söker. Det var det ända programet jag typ följde (förrutom typ Mello och sånna "stora" program).


Från: www.egoinas.se


Härlig vinterdag!









Hej! :) Var vid havet idag för att kolla när pappa badade. Han har det som tradition med sina kompisar att alltid bada på nyårsafton, och dom har gjort det i typ 20 år nu :S Jag frös liksom när jag stog där med vinterjacka och vantar och allt, och så kommer dom gåendes i badbyxor, haha! Är jättelång grunt där dom var detta året också, så dom fick springa ut en bra bit. Men jag har också badat ett år faktiskt, fast då var vi på Fuerteventura och det var ca 18 grader i havet.....

Men ska snart iväg på gudstjänst tror jag, sen blir det väl att fixa sig inför ikväll. Visar vad jag ska ha på mig när jag har gjort mig iordning. Vi ska hem till Oscar och Sofia ikväll och vara där :) Puss ;)

Gratis saker

Frossle.com

Hej! :)
Har börjat sammarbeta med en sida som gör att man kan tjäna pengar på sin blogg. Grymt bra eftersom man ändå hade bloggat liksom ;) Om ni också vill bli medlemar där så klicka på annonsen längst upp i bloggen eller på bilden här i inlägget - ni kan inte missa dom! Det som är så bra är att man inte behöver vara 18 för att använda sidan ( det står det först, men läser man användaravtalen så står det att det är ok om man har målsmans tillåtelse och att pengarna man tjänar betalas till dens konto - sen så kan ju bara föräldrarna ge en pengar ). Det är superlätt att lägga in annonser också. Först måste man bara välja en sida, tex som jag har valt Stayhard att sammarbeta med, sen så väljer man en annons från dom (finns i lite olika storlekar så att det passar ens egen blogg. Ni kan se exempel på det eftersom jag har 2 olika annonser från samma sida nu. Längst upp i bloggen och i inlägget.) , kopierar koden till den och lägger in någonstans i kodmallen.

Jag tycker absolut att ni ska bli medlemar där, för vem vill inte tjäna pengar på något som är kul (dvs blogga)?? Men om ni inte har lust med det kan ni ju kolla in erbjudanen om att få hem tex 2 nagellack gratis eller ett sminkkit. Ha det bäst! Puss ;)

Shopping - Ear cuff & donat


Videoblogg direkt från iPoden!


Heeemmaaaaaa!

Nu är jag hemma igen :) Fick sitta på båten en timme extra för att den inte kunde åka pga vädret. Seeeeegt!

Har ätit och vilat nu bara. Bloggar mer senare. Puss ;)


Videoinlägg

Hej! :)  Medans jag är borta kan ni ju roa er med att kolla på lite videoklipppå min gulliga hamster Theodore ♥


Danmark



Hej! :)
Nu är jag påväg till danmark på träningsläger. Åker hit med stadslaget, så det är bara 5 andra från mitt lag med + ledare jag inte känner :S Men det går säkert bra! Är ju samma för alla :)

Vi åker med Stena Line dit i ca 3 timmar och sen blir det buss i ungefär 30 minuter - sen är vi framme där vi ska bo! Man sover i 4 bädds eller 6 bädds rum och dom skulle fixa så alla i vårat lag fick sova tillsammans, så det är ju skönt :) 

Har 4 föreläsningar och 4-5 träningar dom 3 dagarna vi är där tror jag det stog på schemat vi fick. Men vi är ca 40-60 tjejer som åker dit, så vi kommer bli uppdelade i träningsgrupper antar jag.

Kommer hem på torsdag eftermiddag igen bara så att ni vet. Ha det så bra! Kram ♥

Klar!

Har packat färdigt nu. Skönt! :) Bara att vänta tills imorgon nu då... Är ganska nervös faktiskt :S Men kanske inte så konstigt eftersom det bara är 5 andra från mitt lag som ska med! Berättar mer i ett tidsinställt inlägg som kommer upp imorgon. PUSS ;)


Bra början!

"Packa" ner pengarna i min plånbok, haha! Men det går framåt iaf ;)


BIO

Hej! :) Var på bio med familjen idag och såg Alvin och gänget 3. Handlingen var väl sådär, men dom är ju så söta så det var mest därför jag ville se den ;) Theodore är ju sötast tycker jag! Visste ni att min hamster är döpt efter honom? ;) Men den var ändå sevärd tycker jag om man tycker dom är gulliga :)

Borde egentligen packa nu, för åker ju till Danmark imorgon - och har inte packat något! Haha, smart! Men är bara borta 2 nätter, så är inte så mycket som tur är... Nej, men borde kanske gå och packa ändå! Puss ;)


Wii fit

Hallå! :) Mamma fick Wii fit i julklapp, ni vet den där brädan man tränar på? I vilket fall så har vi roat oss med den hela dagen :) Mest jag och Filip faktiskt, hehe...

Installerade också Sims 3 husdjur som jag fick igår, och spelade lite. Hade ju redan provat det hos Ella så visste ju hur det var eller vad man ska säga, men ändå :P

Blev en riktig data och TV dag idag, men det var skönt! Sitter och "kollar" TV nu med pappa, fast har ingen aning om vad det är eftersom jag sitter med iPoden, så ska gå och lägga mig och kanske läsa lite i min nya bok jag fick igår :) Puss och godnatt <3 Hörs imorgon!


Julklappar

Hej! :) Jag tycker det är jättekul att se vad alla andra har fått, så därför tänkte jag visa vad jag fick :) Bra va? Nej men antar att många tycker det är kul att se så därför kommer det!


Lila mjukisdress från Gina  
 


                       
Sovshorts från Gina
  
       


Klänning från H&M divided   
                     



T-shirt från H&M divided


            

Lila, glittrigt Deborah lippmann nagellack från Raglady



 
Ögonskuggor



♥  Mineralpuder foundation
♥  6 st läppstift
♥  Sims 3 husdjur
♥  Liten väska från Desigual
♥  400 kr presentkort på Frölundatorg
♥  Silikon muffinsformar
♥  Cupcakes receptbok
♥  Tröja
♥  Bok
♥  Peeengaar!
♥  Ny hårborste
♥  Nagellack
♥  Örhängen



Hmm... Är inte säker på om det var allt men jag tror det! :P La bara upp bilder på det som var roligast att se, dvs kläderna + nagellack och ögonskuggor. Känns verkligen som jag missat nåt jätteviktigt, men skit samma. Ni fick se lite av det jag fick iaf :)  Kram på er ♥

 



               

God jul!

Hoppas ni får en jättemysig dag! :) <3


Nyårsklänning?

Hej! Var inne en snabbis i stan idag med mamma för att kolla på kläder till nyår. Hade sett en jättesnygg klänning på Nelly, men nu finns den inte kvar! Så typiskt :( Hittade inget i stan idag heller, så får väl kolla i veckan igen.

Såg ett par snygga guldiga byxor på Missäy och ett par silvriga på h&m, men vet inte om jag vill ha byxor på mig? Men det är säkert jättesnyggt med en svart tröja eller transparent skjorta/blus, så får se. Om jag inte hittar något annat så kanske... :)

Jaja, ska fixa mina naglar nu. Tänkte inte måla med nån färg eller så utan bara ta bort det gamla nagellacket, fila och måla "glans" på som jag kallad det :P KRAM <3


Julklappar

Hej! :) Idag har jag öppnat min första julklapp :D Jag, Emma, Johanna, Mathilda och Matilda bytte julklappar idag nämligen. Jag fick ett jättefint armband av Johanna! Tack ♥

Vi hade ju julavslutning i skolan idag, och efter det så gick vi hem till Mathilda och fikade, pratade och bytte julklappar. Kom precis hem därifrån typ. Har ätit lite bara. Kanske skulle vara med dom igen sen, men vi får väl se. Har träning ikväll så blir inte så länge i så fall. Puss ;)





Bakgrundsfärg

Här kommer en video på hur man byter bakgrunsfärg på sin blogg. Om ni inte fattade eller undrar något mer, så kan ni som vanligt kommentera! :) 

Special gjord till Andrea ;)

(har ingen aning om vad som hände med ljudet i mitten...)

emmisenz.blogg.se

Hej! :) Efter en ganska lång paus, så har Emma börjat blogga igen bara så alla vet. Man slutar ju kolla in bloggen om den inte uppdateras, men nu vet ni som brukade läsa den att hon börjat blogga igen :) Och för er som inte gjorde det så får ni ju såklart kolla in den endå ;) Kram ♥

www.emmisenz.blogg.se

5 things....

... I don't like is:





• Krig och sånna saker

• Att blöda näsblod

• Att inte kunna somna för att man vet att man ska gå upp jättetidigt

• Blodpudding, leverpastej och annan mat med äckliga saker i

• Att barn i andra länder svälter och inte får vatten


( Absolut inte i rangordning eller något sådant)



Lunch



Heeeeeeeeeej!
Nu ska jag äta lite lunch och kolla på film. Det ända jag gör hela dagarna ju ;) Idag blir det risgrynsgröt som mamma gjort (gud vad gott!) och Hangover 1 och 2 som gäller. Känner mig lite efter som inte sett någon av dom :P Men ska somsagt äta nu. Puss ;)

Paket

Hej! :) Fick hem ett paket på posten igår. Det var en julklapp till en kompis, så jag kan inte visa vad det var för hon läser nog min blogg ;) Spännande va? Väntar på ett till paket som borde komma vilken dag som helst! Det ska också innehålla en julklapp till samma friend :) 

Hann inte ta en bild på paketet, för jag var så ivrig att öppna det, så slänger in en bild på mig istället ^^ Puss ;)


Julgran

Hej! ;) I söndags kväll klädde vi våran gran och tog fram alla tomtar och så. Väldigt tidigt för att vara oss. Oftast tar vi fram granen 2 dagar innan jul eller nåt, och detta året tog vi in den nästan en vecka innan. Jag tycker bara det är mysigt och så luktar det jättegott, så mig gör det absolut ingenting :) Ger en lite mer julkänsla vilket är bra!

Här kommer en liten video på hur den ser ut. Inte världens bästa kvallite, men så blir det när det är mörkt, och man vill ju inte tända heller för det förstör ju själva känslan. Fattar ni? Jaja, se och njut! ;)


(min vackra tumme i slutet XD  Och det som låter "Doin, doin" i bakgrunden är Filip som kastar sin förbaskade studsboll mot dörren)

Har ni tagit in och klätt eran gran?

Kram kram ♥

No no no!

Hej! Vart ju innebandyturnering i skolan idag, men jag är hemma igen :( Hur ska min klass klara sig utan mig? ;) Nej, men det går säkert bra ändå! XD

Imorgon ska jag gå till skolan iallafall. Så, nu var det bestämt! Va skönt :)

Haha, jaja. Ska äta frukost nu och sen duscha. Puss ;)


Julgodis












Halloj! :) Vad är bättre än att stå och baka julgodis med familjen och lyssna på Justin's jullåtar?  INGET! Haha, tänkte väl det ;)

Bakade alltså precis julgodis med familjen. Gjorde knäck och sådana där kulor med nougat och mandelmassa inuti. Resultate kan ni se här ovanför ↑ Har inte smakat än, men det är säkert gott. Chokladkulorna brukar ju vara jättegoda och man kan ju inte göra något fel med dom, men knäck har jag aldrig gjort innan och det är ju svårt att få dom lagom sega och så.

Har ni bakat julgodis än, och ska ni ens/brukar ni ens göra det?


Puss på er! ;)

Veckans planer

Här kommer Veckans planer so far :)



What happens in VEGAS?

Hej! :) Filmen var väldigt bra. Om ni inte sett den borde ni se den nån gång när ni har lust ;)

Ska kolla på en till film nu, "What happens in vegas". Någon som sett den? Är den bra? Jag får hoppas på det iaf. Annars är det ju bara att byta film, right? Fast även om en film är dålig så brukar jag inte stänga av den för jag vill ändå se hur den slutar och så tänker jag alltid " Tänk om jag stänger av nu och så börjar det roliga då och så missar jag det" Haha, jaja XD Puss på er ;)


Lunch

Hallå där! ;) Ska äta lite lunch nu och kolla på en film. Låter bra va? Blir kycklingsallad som jag egentligen skulle haft som matsäck till skolan idag och hade tänkt kolla på Friends with benefits :) Bloggar mer senare! Kram ♥




Home



Hej! :)
Som ni säkert märkt så är jag hemma idag igen. Var verkligen inställd på att gå till skolan, men på morgonen så var jag så förkyld och hängig att jag inte orkade. Min klass skulle åka skridskor idag så det var ju lite surt, men men. Både bra och dåligt att missa en sån slapp vecka ju. Det positvia är att jag inte behöver ta igen mycket eftersom jag inte missar många lektioner, men det är ju tråkigt att missa det roliga!

Har laddat upp med lite filmer som jag ska se om en stund, får bli en riktig slapp-dag idag. Måste bli frisk nu ju! Har vart sjuk i en vecka :( Puss ;)

Hungerspelen trailer

Längtar så himla mycket!!! :) Bästa boken jag läst, så filmen borde ju vara sjukt bra!


Harry Potter

Godmorgon! :) Är fortfarande inte så bra så sitter och kollar på Harry Potter på Tv:n. Hemligheternas kammare går på 3:an just nu :) Nej, vill koncentrera mig nu för det var jättelängesen jag såg den. Puss :*


Hur man lägger in en videoblogg

Hej! :) För ett tag sen så var det nån som ville att jag skulle visa hur man lägger in en videoblogg på sin blogg, och vad passar då bättre än att visa det i just en videoblogg? Så här nedanför är 2 videos när jag visar hur man kan göra. Det här är som jag gör, men det finns säkert andra sätt också.





Här kommer även den videon som jag visade er med:



Om det är något ni inte fattade eller så, så är det bara att kommentera så ska jag försöka förklara :)
Adressen till sidan: www.videofy.me

Tycker ni att det är kul när jag gör sånna här videobloggar när jag visar saker som har med bloggen att göra. Tex design och sånt? Kommentera gärna isåfall så ska jag försöka fixa det. Skriv gärna vad ni vill veta också :)

1 vecka

Hallå! ;) Tänk, att om 1 vecka är det julafton! Sjukt! :O Har typ ingen julkänsla alls. Är nog för att det inte finns någon snö. Hoppas verkligen att det kommer innan jul! :)

Ska hem till min farmor nu på litet julfirande typ. Min farbror ska också komma dit och så. Ska bli kul :)

Här kommer pics på vad jag har på mig:




Svarta jeans - Gina tricot, svart linne - Flash, Kofta - Hollister


Ha en bra kväll! Puss ;)


Julpussel

Satte ihop ett litet pussel med julbilder i pizap. Har typ ingen julkänsla alls, men det kommer väl. Det här hjälpte väl lite iallafall :)


Kladdkaka

Halluuu ;) Var hemma från skolan idag också. Har blivit superförkyld :( Inte bra! Får hoppas jag blir bättre nu över helgen.

Men idag så har jag då fortsatt kolla på Gossip girl med mamma, kollat på Elsas värld och julkalendern, bakat kladdkaka, läst FRIDA och lite sånt. Jag och Filip ska vara själva hemma ikväll för både mamma och pappa ska iväg, så vi ska äta kladdkakan då. Alla vet väl hur man bakar kladdkaka så behöver väl inte lägga ut något recept va? 

Men ska hitta på något annat nu istället för att sitta vid datorn. Ha det bäst! Puss ;) 


♥♥♥♥♥

Hej! :) Var hemma idag också. Mår mycket bättre idag, men går nog inte till skolan imorgon än då.

Sorry för att jag inte bloggat tidigare förrästen, men det har sett helt konstigt ut när man ska skriva ett inlägg så har inte kunnat och så har jag gjort lite andra saker. Tex så har jag börjat kolla om på alla Gossip girl avsniten med mamma. Så himla bra asså! Love ♥ Tjatar om det hela tiden, men ni måste, måste, måste kolla på det, haha! Ge det en chans iallafall :)

Mamma satte precis på ett nytt avsnitt  (säsong 1, nr.5) så ska gå och kolla på det nu. Puss ;)


NattiNatti <3

Borde egentligen sova nu för att bli frisk så snabbt som möjligt, men jag är inte ett dugg trött :S Orkar inte sova, haha! Har tagit på mig pyjamas och borstar tänderna - det är ju en bra början ;)

Är hemma imorgon också för att bli riktigt frisk, så jag kan ju sova länge iallafall :) Har fortfarande jätteont i halsen/ öronen när jag sväljer. Jättekonstigt, jag vet... :P

Och förrästen, ni som går i min klass. Är det några andra som är sjuka? Och gjorde ni något viktigt på lektionerna? Skulle bli så tacksam för svar :) Peace ;)


Mean girls 2



Hej! :)
Tänkte ta och kolla på Mean girls 2 nu. Någon som sett den? Är den bra? :) Mean girls är ju jättebra, så den borde ju vara det, men vi får väl se. Kramis ♥


Vad tycker ni om den nya designen förrästen? Jag vet att headern är lite suddig men det fick bli så :P Tröttnar ändå alltid så snabbt, så ingen idé att hålla på att fixa alltför länge :P

Wishlist ;)


Hemma idag igen

Hallå! ;) Är hemma från skolan idag igen. Men jag känner mig mycket bättre idag och har ingen feber just nu, men har fortfarande jätteont i halsen. Man brukar ju alltid må bättre på morgonen så vi får väl se m det är det, eller om jag är frisk. Hoppas på det sista! Mamma är också sjuk nu så vi är hemma båda 2. Hon blev väl smittad av mig antar jag :( Typiskt!

Ska fixa lite saker till bloggen nu, kolla på en film, slå in lite julklappar äta lunch och sådär. Vet inte orningen än bara :P Puss ♥


Movie



Hejsan! ;)
Har suttit och kollat på Tv ett tag nu och kollat på en film och lite så. Åt glass också - det bästa med att vara sjuk ju ;) Nej men ska kolla på en till film nu och så hörs vi kanske senare. Kram <3

Home

Hej och godmorgon! Är hemma från skolan idag eftersom jag hade feber igår. Vet inte om jag har det idag för har inte tagit tempen, men det känns bättre nu iallafall :)




Så typiskt att vara sjuk just idag eftersom det är Lucia och allt :( Ville ju se när några i min klass var med i Luciatåget, och så skulle vi fika och sånt idag! Sen ikväll ska min brorsa och hans klass ha Luciatåg, och då missar jag troligtvis det också. Men men, missar ju en ganska slapp dag, så det är ju positivt iallafall, för då slipper jag ta igen så mycket.

Har laddat upp med lite bra filmer nu som jag ska kolla på. Hörs senare! Puss ;)

Feber

Mår skitdåligt! Orkar inte blogga :(


Nej!

Åhh, nej! Vet ni? Jag missade inlägg nr. 1000! :( Haha, jaja, inget att göra åt! Det var förra inlägget som var det iaf. Så GRATTIS bloggen eller mig själv eller vad man ska säga :S Hehe... Ny design kommer upp snart iaf. Är nästan klar. Blir inte så jättestor skillnad mot den jag har nu. Lite nya färger och så bara :)

Ska sova nu iaf. Blev inte då sent som jag skrev förrut, haha! Vill vara pigg imorgon! Inte för att jag ska göra något speciellt förutom skolan då, men ändå.
Och läxorna? Ni kan ju glömma att jag gjorde dom *här skjuter man upp saker man inte orkar göra nu och kan göra senare*.

Puss och godnatt på er! <3 Hörs imorgon ;)


...

Heeeeeej! ;) Ledsen för dålig uppdatering idag men har inte haft nån inspo alls. Kom gärna med tips på vad ni vill att jag ska blogga om!

Var på gudstjänst imorse, nr 5 :) Lika bra att få det gjort. Mathilda och hennes konfirmations grupp hade Lucia tåg så det var ändå kul. Var desutom många från min klass och skola där idag.

Sen så gick jag hem, åt lunch, slog in lite paket, åkte och köpte gran m.m

Vid 4 nånting gick vi hem till Johanna på glöggfest. Jag och HanniPanni planerade lite inför våran prao. KOmmer bli så himla kul! LÄNGTAR! :D

Jaja, ska gå och göra lite läxor nu och sen sova. Fast anagligen blir det väl inte så ändå.  Men GODNATT iallafall ♥

Trött

Halloj! ;) Är fortfarande kvar här. 2 av dom små barnen sover nu, och jag börjar också bli riktigt trött! Men deras föräldrar skulle komma hem runt 11-12 så dom borde komma snart. Men vi sitter iaf och kollar på Aristo cats, men den är snart slut så vi får väl sätta på en ny snart. Puss ;)

image description

Sysslingarna

Hej! :) Är kvar hemma hos mina sysslingar. Satte på en film så dom sitter och kollar på den nu ;) Eller ja... kollade bak och det gjorde dom tydligen inte :S Den minsta (Axel) körde runt på en bil, den mellersta (Oskar) satt med iPaden och den äldsta (Gustav) kollar på när jag skriver, haha! Gustav frågade precis när jag var klar, så tänkte sluta skriva nu ^^  Puss ;)


old...


Barnvakt

Hej! :) Ska åka hem till mina sysslingar nu och vara barnvakt åt dom. Kommer bli kul! Deras föräldrar ska bara vara några hus bort, så kan bara ringa dom om det händer något. Dom sa att det inte skulle bli så sent, så vi får se. Men pappa kommer och hämtar mig sen iallafall. Puss ;)


Gym

Hej hej! Nu på morgonen har jag varit och gymmat med Ella. Har ju köpt 10 kort på träningsverket, så vi gick på en introduktionskurs så att vi skulle få träna på maskinerna själva och så satte Kattis ihop ett program åt oss. Sen efterråt tränade vi själva, så vi var där från 9 till ungefär 11 :)

Nu ska jag bara duscha och fixa mig lite, och sen ska jag och Filip åka och köpa Julklappar. Puss ;)


Xoxo

Hej! :) Nu ska jag kolla på Gossip girl och äta lite chocolate. Älskar verkligen Gossip girl <3 The best serie ever, I promise! Ni måste se den om ni inte gjort det. Man blir verkligen beroende och vill alltid se mer, samtidigt som man aldrig vill att det ska ta slut! Har skrivit det här jättemånga gånger förrut, men det är bara för att den är så jäkla bra!

You know you love me! Xoxo, Gossip girl ;)


 Vanessa         Nate                    Blair             Chuck              Serena          Dan         Jenny

Lussecats



Hej! :)
Skulle egentligen spelat match med damjuniorerna nu, men det blev inställt för att det blåste för mycket. Tyckte det var jätteskönt för var inte alls taggad för att spela match :S



Så nu blir det att baka lite lussekatter med familjen och sen mysa. Ska bli skönt att bara ta det lugnt .) Kram  <3

Dans



Hallå! ;)
Idag på gympan dansade vi bugg och polka, haha! Var väl ganska kul... Man var tvungen att dansa tjej och kille. Nej men det var faktiskt rätt kul. Killarna ansträngde sig mer än vad jag trodde dom skulle göra :)

När vi dansade polka så stog alla i en ring typ, och så hade tjejen händerna upp över axlarna och så stog killen bakom och höll i dom och så hoppade man runt lite. Svårt att förklara :S

Sen bugg tror jag ni vet hur man dansar :) Vi lärde oss jättemånga konstiga steg vi skulle göra, haha! Han visade så snabbt hur man skulle göra också. Men det gick bra ändå. Vi gjorde lite på vårat egna sätt.

Jaja, dom flesta som läser min blogg går ju ändå på min skola så ni har ju också gjort det, så ni vet ju redan. Puss ;)

GR8 News?

Tjoo! ;) Har kollat runt på lite olika sidor nu efter lite positiva nyheter, och kanske 1 av 50 är positiv! Är inte det hemskt ändå? Men jag antar att folk hellre läser om hemska saker som hänt och att det anses mer som "nyheter". Fick i läxa tills imorgon att hitta positiva nyheter, och det är verkligen svårt! Kollade i tidningen i morse och på internet nu, och har hittat 2 stycken som är lite halv positiva (dom har en hemsk bakgrund).
Såå.. Ni som går i min klass. Har ni hittat många gr8 news?



Åker till träningen snart iallafall. Är inte alls taggad, men blir säkert kul. Puss ;)


Bokomslag



Hallå hallå!
Sitter och kollar på lite typsnitt till mitt bokomslag som vi gör i bilden. Jag har boken Genji. Tycker faktiskt att det är jättekul att göra ett bokomslag. Var jättenegativ först, men som sagt, tycker det är kul nu! :)

Tänkte ta och skriva ut det typsnittet jag väljer, klippa ut det och sen bara limma fast det på bokomslaget. Ser lite "proffsigare " ut då än att skriva för hand tycker JAG.

Genji var en prins som levde runt år 700 i Japan, så därför har jag målat ett japanskt körsbärsträd på framsidan, och på baksidan har jag skrivit lite om boken. Ni vet som det brukar göra på böcker :)

Jaja, nu ska jag fortsätta. Puss ;)

1000

Hej! :) Är snart uppe i 1000 inlägg! :O Inte illa det inte ;) Nej men tänk ändå vad mycket tid man lägger ner på sin blogg.

Skriver ett speciellt inlägg när jag lägger in inlägg nr. 1000 :) Då kommer jag också uppdatera bloggen med lite ny design. Bra va? Som vanligt har jag redan tröttnat på den jag har... Jag tröttnar alltid efter typ 2 veckor, haha! Tänk alla "stor" bloggare som har sina i flera år typ :S

Jaja, känner att det inte kom ut så mycket av detta inlägget, men vem bryr sig? Ett närmare 1000 iallafall! :P Ha det så bra! Puss ;)

Final - Modelljakten

Har ni följt Modelljakten på www.kanal5play.se?? Det har jag gjort, och i måndags visades finalen, men jag såg den inte förrän nu!  Det var iallafall Julia Schneider som vann här i Sverige, men den som vann fick också åka till Shanghai och tävla mot massa andra länder- och gissa vem som vann där? Jo, Julia! Kul va? Sverige hade inte vunnit sen 1986 så det var ju jättekul :) 

Heidi Klum blev tex upptäckt där, och är en jättekänd modell nu, men hon vann inte ens! Det borde alltså gå jättebra för Julia nu :) Jaja, här kommer en liten bild på henne:


Julklapp från Gina Tricot

Den här mjukisdressen önskar mig i julklapp. Den kommer från Ginatricot och byxorna kostar 199:- och munkjackan 249:- tror jag. Finns även i vitt, svart och rosa. Tycker byxorna är jättesöta med silkesbandet uppe i midjan och den lila färgen är jättehärlig. Har inte så mycket lila kläder även om jag tycker lila är jättefint, så det skulle passa perfekt!









Pepparkakshus

Hej! Idag har vi haft "julbak" här hemma :) Blev både lussebullar och pepparkakshus. Vi gjorde lussebullar fyllda med smörkräm med citron och apelsin-smak. Jättegott! Pepparkashuset hade vi köpt färdigt, så vi satte bara ihop och dekorerade det.

Här kommer lite bilder på vårat pepparkakshus. Det ni ser på bilderna har jag gjort, Filip fick göra baksidan ^^








Bra, bättre, bäst?







Samma motiv, olika bra fokus. Vilken gillar ni bäst?

Match



Hej! :)
Nu bär det snart iväg till matchen. Ska få höra låten då också för första gången. Nervöst! Nej, men jag hoppas verkligen att den blir bra :) Var så himla kul att spela in i studion! Så härligt att sjunga i den micken och sen höra i hörlurarna på något sätt, hehe... Nej men det är verkligen något jag vill göra om någon gång!

Nu måste jag byta om och sen plugga lite inför No provet. Puss ;)

Jul på Liseberg














Oredigerat!

2:a advent

Hej! Amanda och hennes familj gick hem för runt 40 minuter sen. Vi hade jättekul så det var ju bra! :) Körde bl.a. Buzz, Wii, pingis, lite olika lekar ute (bra när man är 4 st, hehe... :P) och kollade på film.

Jag gjort mig iordning nu, och ska lägga mig. Måste gå upp kvart i 7 imorgon så jaa, kommer vara helt död, haha! Nej, det går säkert bra. Ska stå i ett café vi har med innebandyn för att tjäna pengar till laget. Måste sova nu. Godnatt <3

( eftersom det är 4 december nu så öppnade jag min presentkalender innan jag gick och la mig, hihi :D )


Guest



Hej hej! :)
Amanda och hennes familj kommer snart hit och så ska vi äta middag och så. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi kommer väl på något :)

Måste gå och ta på mig andra kläder och fixa mig nu. Puss ;)

Julmarknad = INställd

Hej sötisar! ;) Idag skulle jag och Ella stå och sälja saker från Ellas mammas affär där utanför på en julmarknad, men det blåste och regnade så mycket så den blev inställd. Så vi ställde allt vi skulle ställt på utsidan där inne på ett bord, och hjälpte till inne i butiken istället, så det gjorde inte så mycket.

Det var iallafall jättekul och vi tjänade pengar (fast hade gjort det ändå!) , men det är alltid bra, right? :)
Här kommer lite bilder från förra årets julmarknad:







Glömde att ta med mig kameran, så därför blev det inga nya bilder från idag. Men Ella hade med sig sin och tog lite bilder som hon kanse skulle lägga upp på sin blogg, så gå in på hennes blogg och kolla :) Puss ;)


Ballerina Pepparkaka



Visste ni att det fanns Ballerina Pepparkaka? Finns typ Ballerina av allt nu ju! Snart kommer väl Ballerina Cupcakes också... Nej, skämt osidå, men smakade på Ballerina Pepparkaka för någon dag sen och tyckte inte det var så gott!

Nej, kommer hålla mig till vanliga headerliga pepparkakor. Men jag tycker ändå ni ska smaka, så att ni får eran egen åsikt/uppfattning :) Jag gillade dom inte pga av att pepparkaka och choklad inte "gifte sig" så bra^^ Men det är somsagt bara vad jag tycker :)

Liseberg

Hej! :) Kom precis hem från Jul på Liseberg. Var där med mamma, pappa, Filip och Mormor. Har massa bilder, men visar dom imorgon. Tycker det är så himla mysigt på Liseberg på julen ♥ Någon som vill åka dit någon dag kanske..? :D

Vann marabouchoklad på Liseberg så ska sätta mig och äta den nu och kolla på Gossip girl. Gissa vilket nummer jag vann på?? ;) Tredje gången jag vann på det nummret på EXAKT samma hjul! Tur eller skicklighet? Jag tror på det sistnämnda ;) Puss ♥



Förra året då jag var där med Mathilda :) Då var det massa äkta snö där, detta året såg vi bara "fejk"....

The Body shop

Den 30/11 och 1/12 så hade The Body shop "medlemsdagar". Om man gick dit och köpte för över 500 kr så fick man en julstrumpa fylld med massa produkter :) Superbra! Så mamma åkte dit och köpte schampo och balsam till mig, en parfym och en tvål - och det blev över 500 så vi fick en julstrumpa *happy* :D Här kommer en bild på vad som var i:



1. Test på schampo & balsam
2. Test på en Dagkräm
3. Typ Bodyskrub
4. Dusch tvål (luktar hallonsylt!)
5. Läppglans
6. Maskara



Sen räckte det med att bara gå in och köpa något, och så fick man ett Roll on lepsyl med valfri lukt. Mamma tog kokos :)



Om ni inte är medlemmar så tycker jag ni ska bli det! Vet iochförsig inte om vi får vara det (är nog 16 års gräns) , men det är min mamma som är medlem så era föräldrar kan ju också bli det. Det kostar 100 kr att gå med, men när man fyller år får man tillbaka det i ett presentkort på 100 kr - alltså förlorar man ju inget. Så nästa gång ni är på Body shop med någon av era föräldrar tycker jag ni ska säga till dom att bli medlem! :)


Drar till skolan nu!


Mange mange!

Tjoo! ;)  Idag ska vi spela in en låt med innebandyn. Den kommer bli bäst! Haha, antagligen inte, men man kan ju hoppas! Sen så är det ju bara roligare om den blir dålig XD

Vi ska sjunga Fest hos Mange, men vi har ändrat texten till Match för Lindås osv. Kommer kanske lägga upp den på facebook så kan ni lysnna där. Hade ni velat det? Fårse om det går bara :)

Här kommer Fest hos Mange ifall ni inte skull hört den nån gång (vilket inte är så troligt...)


1/12-11

Hej! :) Redan första december! Tiden går så sjukt snabbt! :O Håller ni inte med?? Känns som att det inte var alls längesen det var sommarlov och varmt ute :P



Men iallafall, det jag tänkte skriva/fråga var om ni såg Julkalendern imorse??

Det gjorde jag :) Tyckte den verkade bra, så vi får hoppas på det. För er som inte visste det så är den inspelad på Skansen och Gamla stan i Stockholm. Var ju där för inte alls länge sen, så får se om jag känner igen mig :) Kram på er ♥

RSS 2.0
Test