Gissa vad?

Det är sommar, härligt väder och ledigt från skolan - och då går jag och blir sjuk :(  Sån himla otur man har asså! Mådde verkligen skitdåligt igår, men känner mig lite bättre idag - fast kan ju bero på att det är morgon. Brukar alltid må bättre då jämfört med kvällen. Nej nu orkar jag inte sitta vid datorn längre, börjar få huvudvärk igen. Kram på er ♥


Mallorca

Hej! :) Äntligen kommer inlägget om Mallis, eller vad säger ni? Aja, vi var iaf där i 1 vecka och det var helt underbart! 30-35 grader varje dag och strålande sol! Perfekt väder enligt mig för är det varmare så orkar man ju inte göra något :S Vi bodde hos våra busiga små kusiner som har en stooor lägenhet i Bendinat som ligger nära Palmanova och Magaluf (eller ja, det är ju inte kusinernas då utan deras mammas ) , och det var jätte kul! Dom är så himla roliga och söta - Johan 2 och Erik 5 - och hittar på massa tokiga saker typ hela tiden. Till lägenheten hörde iaf en pool, bara 12 lägenheter som delade på den också och hälften var typ inte där så vi hade den typ för oss själva. Sen var det kanske 200 m till havet. Badplatserna var verkligen jättefina! Nej men nu tänkte jag visa bilder och berätta till dom istället för annars blir det en så lång text ;)


Från fönstret i flygplanet på vägen dit



Här har vi "klipporna" som vi badade vid som låg kanske 200-400m därifrån vi bodde.






Pics på poolen vid deras lägenhet. Lägenheten hade btw en sovavdelning med 4 sovrum, 3 badrum och 1 kök och ett ganska stort vardagsrum. På bilderna ser ni mig, Filip och min kusin.




Stranden, låg ca 100-200 m därifrån vi bodde.



Jag och Filip i Magaluf ( ni vet där Kissie var ;) )



Ett jättefint ställe vi var vid en dag med saltvattens pool ( den ni ser på bilden) och jättefräcka klippor!


Nej, nu orkar jag inte visa fler bilder om jag ska vara ärlig :P Förutom dom små "utflykterna" till Palmanova/Magaluf (ligger precis bredvid varandra) och till saltvattenspoolen så var vi även i Palma en kväll. Där köpte jag 2 linnen från Zara - ett vitt och ett turkost. I Magaluf/Palmanova köpte jag också en fotkedja med små diamanter på. Men det var typ det vi gjorde. Eller jo! En dag hyrde vi bil och åkte runt i små byar och till ett stort köpcenter. Annars badade i poolen eller havet på dagarna och slappade eller åt på resturang på kvällarna. Jo just det! Nära där vi bodde fanns det en hamn där det låg jättestora båtar. Vissa hade typ 3-5 våningar! :O


En av alla båtar. Dom båtarna som var "små" där, är lixom jättestora hemma.


Ha det bäst! Kramis <3


2 weeks

Hej hej! :) I ca 2 veckor nu kommer det inte komma upp många inlägg bara så att ni vet. Ska hitta på massa annat skoj istället för att sitta vid datorn. Men några tidsinställda kommer det bli, så kolla gärna bloggen ändå :) Puss ;)

Nytt

Hej hej! :) Igår var jag ju somsagt och shoppade med Jojjo. Köpte ett linne från Gina Tricot och en svart bikini överdel från Inter Sport.



Sorry för Webcam bilder med orkade inte ta och plocka fram kameran :P Latis...



Sen idag så var jag,mamma och Filip vid Media Markt och kollade när dom körde med Monstertrucken "Thor". Det var skithäftigt faktiskt!! Dom körde runt på parkeringen med den och körde över bilar och sånt. Har bilder från det, men hinner inte lägga upp dom nu, kommer kaaaanskee senare. Gick iaf in på H&M också och hittade ett par shorts som jag fick med mig hem :)




Bilderna blev ju lite halvkonsiga sådär med webcam - både på shortsen, linnet och bikinin - men ni ser lite iallafall, och det är ju bra! ;)


Btw! Har ni hört om det som hänt i Norge? Så himla hemskt alltså! Fy sjutton! Kan inte riktigt föreställa mig det! :O Ca 80-90 ungdomar som blivit mördade i ett skottdrama på en ö av en man utklädd till polis. Läste på nån blogg  - på norska - när en som vart med - men överlevt då såklart - berättade vad som hänt. Han hade typ spelat död för att mördaren inte skulle skjuta honom medans han skjöt på alla runtomkring! Nej usch, stackars alla dom som känner någon eller nåt. Ett ♥ till dom.
(Ja, jag vet att alla storbloggare skriver om det, men spelar roll, tycker det är så jäkla hemskt!)


Kram och Godnatt :)






Johanna! ♥



Hej hej! :)
Idag har jag varit med Johanna! :) Har saknat henne för hon har vart bortrest i 3 veckor så det var jättekul att se henne!! :D ♥ Vi gjorde iaf inget specielt - bara fikade, kollade i skolkatalogen, pratade och bara var med varandra - med det är gött det med! Men imorgon kanske vi ska åka och shoppa, men vi får se. Nej, nu orkar jag inte blogga mer :P Ha det så bra! Kram// Felicia


Whoopies, igen! :)

Halloj! :) Igår bakade jag och min bror chokladwhoopies med hallon frosting. Dom var goda!! :D Whoopies är verkligen gott, så har ni inte bakat eller ätit de så gör det! Recept finns på www.recept.nu så gå in där och sök bara på whoopies. Jaja, här kommer iaf pics:







Oredigerat


The hunger games

Åhh, är jätteglad just nu!! Läste en bokserie för ett tag sen - Hungerspelen - som var jätte,jätte bra verkligen!! Kunde inte sova på en hel natt för att jag låg och tänkte på den, haha ;) Men iaf så läste jag i FRIDA att den ska komma ut på film!! Wihoo!! :D Måste se den då asså! :) Och till er som inte läst Hungerspelen - LÄS DOM!!



Sorry för konstigt inlägg, men blev bara så glad :P

New colors

Tja!! ;) Satt precis och fixade lite med färgerna på bloggen. Eller ja, jag bytte helt, haha! :P Nej men kände för att förändra lite, och det här är ju ett enkelt sätt att få lite nytt utan att byta header, right? :) Men nu ska jag gå och hjälpa till med maten. Tacos idag!! Mums :) Vi hörs. Puss ;)

H&M katalogen

Hej snyggingar!! ;) Har ni fått hem H&M katalogen?? Det har jag - och har hittat lite snyggt i den, men vi får väl se om jag beställer nåt. Troligtvis gör jag det! Men såg iaf ett par snygga byxor där i som jag måste kolla på i affären (är ju väldigt svårt att veta om dom passar om man beställer). Här kommer en liten bild på dom:


299:- kr från H&M


Om inte dom passar så måste jag iaf köpa några andra gröna byxor till hösten. Tycker det är jättesnyggt!! :) Vi hörs! Pussisar ;)


P.S Det är H&M`s höstkatalog som har kommit för er som inte fattade det :P D.S

Fotboll idag igen

Hej hej! :) Idag blev det också till att kolla på fotboll. Filip och hans lag kom 2 i sin grupp, så dom är iväg och spelar kvalmatch nu, fast den orka jag inte följa med på! Nu ska jag iaf gå ut och lägga mig i solen och läsa FRIDA. Ha det så bra// Felicia <3

Gothia cup

Hejsan sötisar! ♥ Idag har jag varit och kollat på när min brorsa spelat Gothia cup i Kungsbacka, och sen så var vi inne på Heden också och kollade när BP spelade och kollade på dom "tälten" eller vad man ska säga med massa olika saker. Sen när jag kom hem var jag med Ella ett tag, och nu sitter jag här. Har såklart hunnit med att äta också mellan varven,haha! Falukorv och pasta till lunch, blåbärsmuffins med vaniljkräm till fika på Avenyn på Evas palay och grillad kyckling med klyftpotatis till middag, mums :P Intressant vavavava?? Haha, nej men nu tänkte jag ta och spela lite Sims 3, och sen kanske jag och Ellis Bellis skulle ha filmkväll. Jaja, Se yaa latero! ;)


Just nu↓ Roligt man kan ha med en webcam ;)





  




Yes I do!!

Kvällsdopp






"Campa"



Hej hej sötisar! ;) Sitter hemma hos Ella nu. Vi ska sova i tält i hennes trädgård inatt. Roligt roligt! :D Hoppas bara att det inte börjar spöregna och åska, och att vi inte blir för rädda! Ella berättade nämligen lite spökhistorier för mig förrut :S Vi tänkte iaf gå och skrämma Ellas lillebror, haha. Men ssschhh, ni får inte berätta för någon att det var vi ;)


Förrut var vi iaf inne i stan med mina föräldrar och åt panini till middag på något cafe, och sen drack vi milkshake från Macdonalds till efterrätt :) Det är mycket folk inne i stan nu när det är Gothiacup och så och det är ju jättekul! Hade faktiskt velat se invigningen nu när sveriges damlandslag skulle vara där och fira, men det får väl bli nästa år - fast då är ju inte dom där! Jaja, nu ska vi nog gå ut till tältet och sen så ska vi nog ta ett kvällsdopp i deras pool! :D Puss och godnatt! ;)


Konad imageplate

Hej hej! :)  Kommer ni ihåg att jag sa att jag hade beställt 2 saker från Nelly.com för ett tag sen?  Jajs, i vilket fall som helst så beställde jag Konad imageplate och en Single Stamper & Scraper.


Haha, den är lite smutsig, men det är bara för att jag använde den förrut för första gången.


Det här är iaf typ en nagelmall. Man målar på nagellacket över det mönstret man vill ha så lägger det sig i "små skåror" som är själva mönstret. Sen tar man skrapan och skrapar över mönstret så att bara är nagellack i mönstret kvar. Sen tar man sin svamp/stämpel och trycker på mönstret och då fastnar det på den och sen trycker man det på nageln. Kanske lite svårt att förstå men kan inte beskriva bättre :S

Här kommer 2 lite bättre bilder på det från nellys hemsida:


Konad imageplate M57  ↑






Single Stamper & Scraper ↑



Såhär blev det iaf när jag provade på mina nalar förrut:




Ha det så bra!! Kram F


Whoopisar

Hej! :D Här kommer bilderna på mina och Ellas whoopisar som vi bakade igår, whoop whoop! ;)




Japp, det är suddisar


Nej, detta går inte att äta! Eller jo... klart det går, men tror inte att det är så gott :P Köpte dom på nån marknad för 10 kr.

Breakfast

Hej på er!♥ Var ju som sagt och åt frukost på Egg and Milk idag med mammis.Här kommer några bilder på det jag och mamma åt: 



Oboj med grädde och marsmallows, flingor och pannkakor.



Min oboj eller choklad. Söta marshmallows va?




Bagel med mjukost.




Blåbärssylt/marmelad att ha på mackan eller på pannkakorna och ett ägg ;)




Mina flingor! Var bara tvungen att ta dom för att dom var så fina - dock var dom inte lika goda och skulle inte kunna tänka mig att äta dom varje dag.





Amerikanska pannkakor. Själv åt jag med socker och sylt på ( asså halva halva) med ska man äta på "äkta amerikanskt sätt" så ska man ju ha sirap på :)



Maten var jättegod och det är ju roligt att göra något specielt nån gång och lyxa till det lite! ;) En frukost meny bestående av 1 bagel, Kaffe/te, 1 ägg och flingor/yoghurt/fruktsallad kostar 69 kr. Om man vill göra som jag gjorde och ha oboj istället för kaffe eller te kostar det 10 kr extra. 2 amerikanska pankisar kostar 30 kr. Ha det bäst!!! :P Pusspuss ;)

Sleep

Hejsan svejsan! :P Ella gick typ precis hem, eller ja, för 20 minuter sen ungefär. Vi kollade som sagt på film, och det blev Mari Antionett. Den var inte direkt bra och slutet var skit dåligt. Jaja, nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon för jag och mammis ska äta frukost på Egg and Milk som ligger inne i stan. Mysigt <3 Har alldrig ätit där förrut heller. Nej, men nu ska jag som sagt sova ( eller ah, kommer antagligen kolla lite bloggar först ;) ) Kram och godnatt// F

Movie

Halloj!! ;) Nu har jag och Ellis Bellis bakat klart våra whoopisar. Dom blev mumsiga!! :P Just nu är vi proppmätta för vi åt precis några av dom och drack iste. Nu ska vi kolla på film för vi orkar verkligen inte göra nåt annat :) Kram på er <3


Whoopies

Hej hej!! :D Nu ska jag och Ella snart baka whoopies, men först ska vi gå ut och plocka blåbär till dom. Om ni inte vet vad whoopies är så sök på det på google eller klicka er in HÄR för receptet.

Och ja, jag vet att jag är seg! Men snart kommer "fakta" och bilder från Mallis. Har helt enkelt inte orkat och haft tid för det. Vi hörs! Puss ;)

Film mys

Hej bloggen! :) kom hem från mallorca igår! Men jag berättar mer om det sen. Är ju så himla tråkigt väder här hemma jämfört med mallis, så blev helt deppig när jag kom hem! Haha! Nej, men nu ska jag och mamma kolla på filmen "pappa på burk" och äta annanas och melon. Har på mig min gosiga onepiece oxå! ;) kramis <3

Vad tycker ni? ↓



Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker... men ganska bra är den ju ändå. Bättre än Kissies låt iaf om ni hört den?

Grymt bra blogg! :D

Hej! :) Vill bara tipsa er om en grymt bra blogg som jag läser varje dag! Den handlar om lite allt möjligt. Tipsa gärna era vänner om den också för den är verkligen bra :) Klicka HÄR för att komma till den. Ni kommer inte att bli besvikna!!! Puss ;)

Water marble

Gjorde water marble hemma hos Johanna förra veckan. Hur tycker ni att det blev? :) Själv är jag rätt nöjd, förrutom att det är lite bubblor i det då, men det skiter jag i! Var ju trots allt bara andra gången, haha! ;)


Mm, vad gott...

...Eller inte! :P






Är detta verkligen mat, eller kan det vara något annat? :S Vad tror ni att det är?? :P


En blondins dagbok

JANUARI
Lämnade tillbaka en scarf för att den satt för hårt.

FEBRUARI
Blev sparkad från apoteksjobbet, eftersom jag inte kunde trycka etiketter. Flaskorna fick ju inte plats i etikettmaskinen!

MARS
Blev riktigt glad! Lyckades lägga ett pussel på 6 månader, fast det stod 4-6 år på kartongen.

APRIL
Satt fast i en rulltrappa hur länge som helst, under ett strömavbrott.

MAJ
Försökte mig på att åka vattenskidor.
Men kunde inte hitta någon sjö med backe!

JUNI
Förlorade en tävling i bröstsim! Fick sedan reda på att de andra fuskade. De jävlarna använde armarna!

JULI
Blev utelåst från min bil i världens regnstorm. Bilen blev dyngsur eftersom taket var nedfält.

AUGUSTI
Kunde inte ringa 112. Det finns ingen 12-knapp på min mobilmodell.

SEPTEMBER
Försökte klura ut varför det är så mycket W på M&M-godiset.

OKTOBER
Jäkla M&M! De är så svåra att skala...

NOVEMBER
Bakade en kaka. Receptet sa att jag skulle separera 12 ägg. Så jag fick låna ihop till 12 skålar.

DECEMBER
Gick på disco där man skulle vara över 18!
Tog en jäkla tid att samla ihop 17 personer.


Funnythings

Hej hej! :) Jag ville bara tipa er om en jätterolig sida där det står massa roliga historier och finns roliga bilder och videos. För att komme dit klicka HÄR :D


7 saker ni inte visste om mig (tror jag!)

1. Jag är född en dag för tidigt!

2. Jag kan inte äta rostade mackor normalt, utan äter alltid upp alla kanter utom 1 först så jag kan hålla i den medans jag äter det i mitten!

3. Jag har 3 olika bloggar just nu, fast jag bloggar bara på 2 av dom!

4. Jag har fortfarande gosedjur i min säng när jag sover, hehe! ;)

5. Ibland på vintern öppnar jag mitt fönster lite innan jag ska gå och lägga mig bara för att jag älskar att somna när det är så kallt så att man fryser!

6. Ibland (eller ah, oftast) så läser jag medans jag borstar tänderna bara för att jag tycker det är så tråkigt att borsta tänderna annars!

7. Jag läser väldigt mycket och fort, så för nån vecka sen så läste jag 7 st 200 sidors böcker på typ 3-4 dagar (fast då var böckerna jag läste sjukt bra och spännande, serien heter TRE)!


I ♥ Converse






Köpte ett till par convisar i helgen när vi var i Smögen. Älskar converse! Är nog dom snyggaste skorna som finns och så är dom så sköna också! :) Som ni ser på bilderna så har jag redan använt dom, för jag kunde inte vänta, hehe ;)


Don`t forgett

Glöm inte att rösta fram mig som veckans blogg HÄR! :)

Far far away →



Hej och godmorgon! :)
Ska snart hoppa in i duschen, men tänkte blogga lite snabbt först. Snällt, huh? Nej men jag ska iväg sen (inte riktigt så långt som det står i rubriken men kom inte på nåt annat, eller?) så blir nog ingen mer uppdatering under dagen tror jag. Fast ni lär märka det :) Nej men nu ska jag gå och duscheliduscha!! ;) Kram på er ♥


Hemska kryp!

Vet ni vad som är väldigt dåligt med att gå och lägga sig sist? Jo, att ingen kan hjälpa en att få ut ett äckliga kryp från ens rum! Jag vet inte om jag vågar gå och lägga mig nu.....

Beställt!

                          
  
Hallå! ;)
Beställde precis 2 saker från www.nelly.com . Ni får se vad det är när det kommer! Spännande va?? ;) Nej men det är fraktfritt nu hela juli, så passa på att beställa nu om det finns något ni velat ha ett tag eller så! :) Nej, nu ska jag gå och hitta på nåt skojigt istället för att sitta framför datorn. Ha det gött! ;)


Oh herregud vilken liten söting!!

Världens grymmaste låt och snyggaste dansen, eller vad säger ni?? ;)


För några månader sen:

Jag går ner i källaren för att hämta något och ser en skit stor äcklig spindel sitta där. Springer upp igen det snabbaste jag kan och..

Jag: Ahh! Det sitter en skit stor spindel där nere!

Mamma och pappa: Men så stor kan den väl ändå inte vara!

Jag: Joo!!

Mamma och pappa går ner för att ta bort den.

Mamma: Usch! Den var rätt stor ändå.

Jag: Jag sa ju det!

Pappa tar bort spindeln men jag vågar ändå inte gå ner igen i källaren på ett tag.


Hur ska jag hinna? ;)

Hej hej! :D Idag har jag massa saker jag ska försöka hinna med! Bl.a:

1. Städa Theodores bur.

2. Åka till bibblan och hämta ut La Candy

3. Typ städa

4. Sola lite

5. KANSKE gå ut och springa eller gå långpromenad

6. Duscha

7. Måla naglarna

8. Åka hem till farmor och lämna en sak

 M.m
 Antagligen kommer jag nog inte göra allt, men det viktigaste är iaf 1, 2, 3 och 8. Det andra kan jag ju göra imorgon ;) Kram på er <3

Veckans blogg

Är med och tävlar om att bli veckans blogg på Alexandras blogg. Om 2 dagar kan ni börja rösta, och skulle bli jätteglad om ni röstar på mig! :D Annars kan ni ju alltid vara med själva och få chans till många nya läsare :)

F.R.I.E.N.D.S



Halloj!! :)
Idag har Jesper och Hanna vart här så därför har jag ikke bloggat (sen är det ju sommarlov också och då blir det mindre bloggning). Vi spelade iaf tennis och innebandy, badade, kollade på Twilight, åt lunch, fikade m.m :) Skojeliskoj!!!

Om ett tag ska jag sova (fast egentligen borde jag väl lägga mig nu), fast jag är inte ens trött så vi får väl se hur det går! ;) Ska kolla fejjan och lite sånt innan bara. Sen får jag väl lägga  mig i min säng och filisofera (hahaha!!) tills jag somnar eller nåt? :P När jag vill somna så brukar jag oftast tänka på vad jag ska göra imorgon och planera tid för tid - fast det tidsschemat brukar jag ändå inte följa dagen efter ändå - men det funkar rätt bra! :) Nej, nu ska jag inte babbla skriva på om massa konstiga saker. Ses (eller ah, typ hörs!). Puss ;) 


*Skrattar*

Gud vad jag tycker det är roligt att luras, hahaha!!! :D Men visst måste ni hålla med mig? ;)

Ikea

Tjabba!! ;) Nu ska jag, mammi och Fille åka till Ikea och kolla på soffa och tv bänk (vi håller ju på och gör om i källaren you know) och käka lunch. Måste även köpa några andra saker, för att vara mer exakt: en tidning och vattenfast solkräm, så ska tvinga mamma att vi svänger in nån stanns på vägen och köper det, hehe :P KRAM <3

Jogging

Tjabba! ;) Nu ska jag gå ut och springa. Kommer antagligen dö i värmen, så vi får väl se om jag kommer tillbaka, haha! :P Ska ladda upp med lite musik så det blir säkert helt okej. Hörs latero. Puss ;) 


Hunnebostrand

Hej hej! :) Har inte bloggat dom senaste dagarna för jag och familjen har vart och kollat när Filip spelat Kalles Kaviar cup i Hunnebostrand. Mellan matcherna så har vi även hunnit med att träffa några kompisar, åka till smögen, shoppa lite, slappa på stranden, äta god mat, fika m.m. Många andra föräldrar och några syskon har också vart där så det har vart kul! :) Det jag köpte kommer ni få se lite senare i veckan, så glöm inte att kolla bloggen igen, hehe... ;) Kram på er <3




snygg rutschkana som fanns i smögen




bild på mig i smögen


RSS 2.0
Test