Farmor

Hej! :) Åt precis middag och nu ska hela familjen åka till Frölundatorg och sen till farmor och fika. Hörs sen! Puss ;)


Tv

Hej sötisar! :) Förlåt för att jag bara bloggar från iPoden hela tiden, men är ju så mycket smidigare än att sätta på datorn :P

Kom hem från träningen för ett tag sen, så har duschat och så nu. Var med på hela trots allt, men tog inte i så mycket.

Ska ta något och äta nu, och kolla på Tv. Kollar typ aldrig på Tv längre, sitter bara vid datorn eller så blir det Gossip girl på dvd:n... Haha! Pussar ;)


Träning

Hej! Drar till träningen nu :) Mår inte bra, så vi får se hur det går. Är superförkyld, ont i huvudet och halsen - igen! Hade ju det förra veckan också men trodde det gått över eftersom jag var frisk i helgen :(

Nej men kanske inte är med på hela träningen, men åker dit ändå eftersom vi ska träna på våran sång idag. Puss ;)


Nails


(inte min bild)


Hej! :) Målade precis mina naglar, så sitter här vid datorn och fixar lite grejer medans jag väntar på att mina naglar ska torka. Är superbra att sitta vid datorn då!

Tycker det är jättekul att måla naglarna, men har inte gjort det på ett tag nu pga att det tar rätt lång tid. Men nu när jag "kom igång igen" blev det vanlig fransk manikyr med pärlemoglitter på den vita tippen (bilder kommer!). Supersnyggt och fräscht med fransk manikyr! Bland det snyggaste! :) Håller ni inte med?

Några saker man kan tänka på när man gör fransk manikyr är att:

♥ Måla absolut inte för bred tipp! Måla bara på den biten av nageln som sticker utanför och som är vitare redan innan.

♥ Måla inte för tjocka lager. Då torkar det långsammare och går av lättare.

♥ Måla det rosa över den vita tippen så syns det mindre om det är lite ojämnt.

♥ Det finns speciella mallar att köpa om man har svårt för att få den vita tippen jämn. Dock tycker jag det är svårare med mall...

♥ Använd alltid topplack så att det håller längre!

Hoppas det hjälpte lite :) Puss!


SM- newbody

Hej och godmorgon! Håller på och fixar mig nu och ska snart gå iväg mot skolan. Har klassråd, no labb, hemkunskap och spanska idag, så det är chill :P Nej, men jag tycker iallafall att det är våran roligaste dag!

Igår var jag väg hela dagen och spelade innebandy SM, så det var därför jag inte bloggade. Vi vann båda matcherna i gruppspelet, så vi gick vidare :) Nästa sån här grejs är vecka 3, så vi får hoppas att vi går vidare då också!

Nej, nu måste jag sluta så att jag inte kommer för sent ^^ Puss!


Julklappar och adventssaker

Hej! Sorry för att jag inte bloggat idag, men har vart vid Ikea, rusta m.m för att köpa grejs till julklappsleken som vi ska ha på Julafton med familjen. Jag och Filip ska köpa minst 6 st saker för 150 kr, men vi har redan köpt 5 saker för ca 60 kr, haha! :P Så vi får åka iväg och kolla på mer saker någon annan dag...

Sen när vi kom hem så tog vi fram alla adventssaker. Så mysigt! :) Sen gick jag hem till Ella och hade kul med henne! :D

Ska kolla på Gossip girl nu och äta glass, mums :) Puss ;)


Redan hemma!

Hej! :) Är redan hemma från skolan. Skönt! :) Dom i min klass är ju fortfarande kvar i skolan och har idrott och slutar inte förräns om 10 minuter ungefär,stackarna! :( Men jag fick gå hem bara för att jag inte skulle vara med på idrotten idag. Dom skulle spela innebandy idag så det är ju lite synd att jag missade det, men spelar ju så mycket innebandy ändå så det gör inte så mycket! :)

Ska ta lite och äta nu, kanske plocka undan lite saker i mitt rum och sen byta om. 2 kompisar ska sova här inatt då måste fixa lite. Puss ;)


WE♥IT







(bilderna kommer från weheartit, men jag har lagt till texten och redigerat bilderna lite)


...



Hallå där! ;)
Ska stänga av datorn nu och gå och läsa i min nya Frida tidning jag fick hem igår :) Ska försöka lägga mig lite tidigare idag, eftersom jag mår lite-sådär-halvdåligt-men-ändå-ganska-okej idag, haha :P Nej, men mådde som sagt inte bra igår, och det var troligtvis för att jag inte sov alls mycket natten innan, så igår la jag mig tidigt - och idag mådde jag nästan bra. Så stannade hemma från träningen idag, för att vara frisk på söndag och så att jag får sova ordentligt en natt till. Annars hade jag inte kunnat lägga mig förräns 11- 11.30 och sen gått upp halv 7 så ja, man får inte mycker sömn då. Typ 6 timmar, och man behöver ju runt 8.

Men men, ska stänga av datorn nu somsagt! Puss och godnatt! ;)

praktikplatsen.se



Tjooo! ;)
Sitter och kollar på lite olika praoplatser på praktikplatsen.se Kommer nog dock inte söka där igenom, men finns så att man bara kan få förslag och sen ringa upp själv. Såg att man kunde praoa på en 4H gård - och gud vad kul det skulle vart! Dom har hästar, grisar, kor, getter, kaniner m.m :D Är väldigt sugen på att fråga dom faktiskt, men det ligger en bit bort och så vill jag inte riktigt jobba med det när jag blir stor, så jag får se. Har en av mina veckor fixade än så länge iallafall så det är skönt.

Men ska äta nu, så måste sluta skriva. Puss ;)

I feel B to the AD

image description
You have seen it before...


Hej! ♥ Mår inte bra just nu :( Har haft ont i halsen och huvudet hela dagen. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk... Har ju lite skojiga saker att göra i helgen. På fredag kommer några kompisar hit och sover över och på söndag är det ju gruppspel inför SM med innebandyn, och det vill jag verkligen inte missa!

Så när jag kom hem satte jag på mig min OnePiece och har bara myst än sålänge. Har inte gjort några läxor alls, men det behövs inte, för det har vart otroligt lugnt med det denna veckan. Har utvecklingssamtal imorgon, så det ända jag gjort i "skolväg" är att läsa mina omdömen.

Men nu ska jag kolla på nåt extra avsnitt från Ensam mamma söker , känns som att jag bombaderar bloggen med inlägg om det :S   Jaja, skriver ju ändå om vad jag gör, så då ska man inte undanhålla något ;) Eller? Pussar ;)


Dumhets test




(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det
( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har någong gång satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Summa:11

18 eller mindre betyder att du inte är dum.

Skänt att veta att man inte är dum! Har ju liksom alltid undrat... XD

(från www.loveella.webblogg.se )

Tränings time!



Hallå! ;)
Dags för innebandyträning nu igen. Men det är bara kul så gör inte mig något :P Det värsta är att man typ inte hinner göra något annat kul dom dagarna när det är träning. För när man kommer hem måste man ju äta, göra läxor, byta om m.m och när man kommer hem är det ju typ försent, för då måste man ju äta igen och duscha. Men somsagt, det är ju KUL att träna, så man får väl räkna det som det "roliga" :D

Gillar ni att träna och vad tränar ni för något (kan vara vadsomhelst)?
Jag gillar mest att träna innebandy då såklart, men jag tycker det är kul att gymma också!

Jaja, Johanna och Elin kommer snart för dom ska åka med oss till hallen, så måste göra mig ready! Puss ;)


Vem väljer han?



Åhh, herregud!
Satt och kollade på Ensam mamma söker förrut :) Och idag skulle man få se vilka alla valde som den dom ville bli ihop med liksom, och när det är Martins tur så får man se att han pratar med båda var för sig... och sen så får man inte se mer och så står det nåt i stil med "gå in på tv3 play för att få reda på vem Martin valde".

Och eftersom jag har sett varje avsnitt var jag bara tvungen att gå in på datorn och kolla, hehe :P Så ska göra det nu :) Puss ;)

Planering inför Julen



Hej! :) Är det bara jag som längtar efter jul? Nej, trodde väl inte det!

Ska gå och planera allt inför julen med min familj nu. Myselimys :D Är ju första advent på söndag så inte alls långt kvar nu! Vi ska bla bestämma vad vi ska baka, vad vi ska köpa till alla m.m Har bara 1-2 julklappar fixade än så länge. Oupps! :S Dags att sätta igång snart eller?

Har ni börjat köpa/tänka på julklappar än?

Nej, måste gå nu för hör att dom börjat utan mig! Puss ;)

Shoppingen från Stockholm

Hallå! ;) Tänkte ta och visa det jag köpte i Stockholm i en liten videoblogg istället för med bilder. Sounds good, huh? Nej men spelar ingen roll vad ni tycker för har ju redan spelat in och allt! :P Tänkte dock visa jeansen på bild så dom ser ni nedanför  videobloggen ↓






Kommer från Gina Tricot



Så, det var det jag fick med mig :) Förlåt för att det tog så lång tid, men har inte orkat innan, haha! Kram ♥

Gudstjänst #4



Hej! :) Är ju inte precis det roligaste att vara på gudstjänst, men man måste ju gå på 12 st, så lika bra att få det gjort så snabbt som möjligt! Den idag var ändå helt okej - Mathilda + några andra friends var ju där - och var bara i ca 1 timme vilket var skönt. Vart högmässa med nattvard också, men jag tog inget eftersom det är så himla äckligt, haha! Smakar papper och klibbar fast i gommen :S

Nej, nu ska jag inte skriva mer om det! Puss ;)

10 - 2



Tjoo! ;)
Var och spelade match förrut, så är därför jag inte bloggat. Vi vann med 10-2 så det var sjukt gött :P Har inte förlorat en enda match detta året! Vi är oslagbara, mohahaha! ;) Nej men vi får väl hoppas det :)

Ska iväg på en gudstjänst nu, skönt att få gjort alla så snabbt som möjligt så att man inte får gå på skitmånga i slutet! Mathilda ska vara gudstjänstvärd idag också, så träffar henne där.

Efter det får vi se vad jag hittar på, men blir antagligen hem och göra läxor och städa... KUL! :S Jaja, vi hörs sen. Puss ;)

Justin Bieber - Under the Mistletoe ♥



Åhh, äntligen är den min :D Mamma var på Ullared igår, och då köpte hon den till mig ♥ Tack tack! Har inte börjat lyssna på den än, för jag vill spara den till lite närmare jul - är ju trots allt en julskiva :P Men kommer nog inte kunna vänta så jättelänge!

Min brorsa blev jättesur när jag sa att jag ville ha skivan, för han gillar inte Justin så mycket, haha! Kommer bli kul att spela den för att reta han XD

Och ja, jag vet att det går att lyssna på den på Spotify, men jag tycker det känns mycket mer "äkta" att lyssna på en skiva och så är det ju jobbigt att ta fram datorn och allt om man vill lyssna på låtarna på tex julaftonskvällen när man är med sin släkt!

Home now, soon Away

Hej! Kom precis hem från bion :) Den var jättebra, men lite äcklig på vissa ställen! Hade ju såklart läst boken innan så visste ju vad som skulle hända, men ändå ;)

Nu måste jag skynda mig och byta om, för ska iväg och spela match. Puss puss ;)


Breaking Dawn



Hej!
Idag är det äntligen dags för mig att se Breaking dawn :) Som jag har längtat och väntat! Ska se den med Emma klockan 12.30 på bergakungen. Vi ska äta lunch på stan innan också, myyys ♥  Går nog och köper godis eller nåt också på något annat ställe än på bergakungen, det är ju mycket billigare att gå till tex Coop som ligger typ 3 minuter bort :P

Men vi ska åka in vid 11, så måste börja gå mot Emma nu. Kommer ofc skriva om hur den var sen. Puss ;)


Trött chey!

Godmorgon! Gick upp för ungefär en timme sen, men är fortfarande väldigt trött (syns på bilden, eller?).

Ska välja kläder, fixa mig och så nu. Sen ska jag börja gå mot Emma :) Har ungefär 1 timme på mig tills jag ska vara där så det är lungt. Hörs senare! Puss ;)


Strömavbrott & Beeptest



Hej hej! :)
Ja, det som står i rubriken är väl det ända speciella som hände idag i skolan. Det blev strömavbrott när vi hade bild, så alla fick sluta - förutom jag och några andra som missade bilden förra veckan pga DM. Men det gjorde inte så mycket :) Sen i bamba fick vi äta på papperstallrikar för att dom inte kunde diska och på Samhällskunskapen hade vi mörkt med massa tända ljus och pratade om nyheter som hänt i veckan. Mysigt :)





Beeptestet gjorde vi såklart sen på idrotten! Men det gick ganska bra! Klarade till nivå 8 och var näst bäst i våran klass av tjejerna så det var ju kul :) Men man kände inte riktigt hur jobbigt det var förrän man gick av för då blev jag jätteyr och så, och det var många andra som blev det också :S

Men ska gå och ringa Emma nu och prata med henne om en sak. Puss ;)

Uggs - Australia









Fick hem mina Uggs jag beställde för kanske en vacka sen igår! *happy* :D Nej men tycker Uggs är väldigt snygga, annars hade jag ju inte beställt dom ;) Men det var väldigt snabb leveranstid på dom, och det är ju alltid bra, och sen var frakten gratis :) Fick med en schnyggelischnygg påse också (på bilden längst ner), kommer nog aldrig använda den för den är rätt liten men ändå :)

Jag tror det är så med Uggs att antingen tycker man dom är jättesnygga eller så hatar man dom! Vad tror ni och tycker ni  Uggs är snygga?

3:a i DM!! :D



Hej! :) Var iväg nästan hela dagen idag och spelade innebandy-DM i Valhalla, och vi kom 3:a! Bra jobbat girls! ;) Nej men kanske inte så jättebra att komma 3:a egentligen, men det var ju ändå 24 skolor med. Vart riktigt kul iallafall, även om vissa matcher var lite väl dramatiska från andra lagents sida... Jaja, vi kom ju mycket bättre än killarna :) Det var det viktigaste, haha!

Men snart ska jag åka iväg igen och träna innebandy. Mycket innebandy idag, men det är bara kul! Puss ;)

Tjuvlyssnat.se

 


Egopics



Tjoohoo! :) Ska kolla på Modelljakten och Elsas värld nu. Kollar ni på nåt av dom programmen??  Dom visas ju bara på nätet, så det är ju inte direkt så att man råkat se det ;) Men ska börja kolla nu iaf. Pussis och Godnattis ♥

11årsgräns!

Åhh, dom har sänkt till 11 år på Breaking dawn! Så himla bra! :) Fast jag och Emma bokade biljetter igår så vi hade tänkt gå ändå :S Men vi ska se den på lördag iaf :) Nej, men en stor " tummen upp" på att dom sänkt! :D


Ostkakans dag??

 

Hej hej! :)

Är ju ostkakans dag idag tydligen?? Visste ni det? Jag hade ingen aning om det, men pappa sa det :) Så idag blir det ostkaka till middag! Tycker det är supergott så mig gör det inget :)

Gillar ni Ostkaka och brukar ni äta det?


Jaja, slutpratat om ostkaka, hehe :P Kram ♥

New

Ser ni ingen skillnad så tryck F5!!

Har nämligen gjort om min design rätt mycket ^^  Ni fick ju rösta på vilken färg jag skulle ha som bakgrund, och flest valde mörkrosa så därför blev det de :)  Ska även fixa och lägga till lite grejer i ena menyn, men ville verkligen inte ha kvar min gamla, så bytte till denna ändå :P Jaja, hoppas ni tyckte den var fin iaf! :D KRAM ♥



Just det ja! Skulle ni vilja att jag la in bilder på alla mina headers jag haft?? Skulle vart rätt kul va? :D Kommentera om ni vill det!

Bilder från Huvudstaden!

Hej hej! Nu kommer äntligen bilderna från när vi var i Stockholm :) Istället för att skriva en jättelång text, så tänkte jag lägga in lite bilder och skriva till dom istället. Låter det bra?? Jaja, i vilket fall som helst så gör jag så ändå ;) Enjoy!


Vi åkte ju som sagt tåg upp och fick frukost där. Skulle ta en bild på påsen man fick den i, men det skakade så mycket just då så bilden blev väldigt suddig ^^ Det man fick var: Äpple, macka, yoghurt, juice och kaffe/te/varm choklad :)




Vi bodde på "Scandic malmen" på Medborgarplatsen.
Här ovanför ser ni en bild på en del av vårat rum :)








Bild 1: På nån kanal + några stora hus ^^ || Bild 2: Huset där regeringen sitter || Bild 3: Nån kyrka :P



 
Jag utanför Stockholms slott! :) Vi var inne i slottet på dom där visningsvåningarna, men man fick inte ta bilder där inne :(
Vi var också i någon gammal bevarade lägenhet som några rika bott i för längesen ^^ Men har inga bilder därifrån...





När vi var i stockholm var vi ju såklart i gamla stan, och här är en liten bild därifrån :) Herregud, den lilla gången var jättelåg i tak, kanske 1.80 eller nåt!






Hollister! Ligger i gallerian, och om ni är i Stockholm måste ni gå dit! Ingången är jättecool och ser ut som ett hus, som ni kan se på bilden :) Väl därinne är det mörkt, dom spelar musik och det luktar jättegott! ^^ Dom som jobbade där hade likadana skjortor (från Hollister ofc) och sa: "Heey, what`s up?" till en. Dom hade jättesnygga kläder där, men fick bara med mig 1 sak hem, som jag visar senare i veckan :)






Om ni älskar smoothies eller milkshakes precis som jag måste ni gå hit när ni är i Stockholm! Squeezed up Juicebar ligger mitt i gallerian. Man får välja först om man vill ha milkshake, smoothie, supersmoothie eller froozen yoghurt och sen står det massa olika smaker på en skärm som man väljer mellan. Jag och mamma köpte en smoothie med mango, cocos juice m.m och en supersmoothie med jordgubbar, frozen yoghurt, bärjuice m.m






Åhh, det här cupcakes stället låg i gallerian ♥ Eftersom jag älskar cupcakes vill jag verkligen att dom ska komma till Göteborg också! Jag och mammsen köpte med oss varsin cupcakes att ha på tåget hem. Jag tog en Cheesecake, hallon och havre cupcake, och det är den ni ser underst längst åt vänster på den understa bilden :)



Så, det var några bilder det, haha! Hoppas ni är nöjda nu för det tog sjukt lång tid att först redigera alla och sen ladda upp på bloggen... men vad gör man inte? Skämt osidå, men som sagt, kvalliten på bilderna är inte dom bästa eftersom vi inte hade systemen med oss. Puss ;)

Konfirmation


www.liten.se??  Haha, herregud! Förra året i december :)


Tjabba! ;) Hade min första konfirmationsträff idag. Var kul att träffa alla och så! :) Inte för att man hade tid att lära känna dom andra, men ändå :P   Ska ju somsagt gå på sommarkonfirmation, men vi träffas nu för att få våra böcker man ska skriva in gudstjänsterna i m.m


Efter det (vid 1 - halv 2) åkte jag för att kolla på det sista när mitt lag spelade match. Kunde ju inte vara med pga konfirmationen :( Men efteråt åt vi pizza tillsammans och sen var vi sargvakter när damerna spelade. Usch, det var jättehemskt för en i damlaget fick en boll i ögat, och var tvungen att bäras ut från planen på en bår, och sen kom ambulansen! Hennes mamma höll på att svimma också! En innebandyboll har ju hål i sig, och när nån skjuter roterar den, så får man den i ögat då så river den upp ögat och man kan ha sån otur att man blir blind på det ögat för resten av sitt liv! :(

Jaja, ska fixa lite med designen nu och redigera lite pics. Puss ;)

Kurragömma!

Hej och godmorgon! :) Har varit vaken i kanske 1,5-2 timmar nu. Ätit frukost, gjort mig iordning, lekt med kusinerna m.m är det jag gjort hittills.

Tog en paus nu för att läsa lite bloggar och blogga själv bara. Men dom tjatar på mig att jag ska vara med och leka kurragömma, så ska gå och leka det med dom nu! Peace ;)


Piff & Puff

Tjenare! ;) Är hemma hos kussarna nu :) Har lekt och busat med dom jättelänge, men nu sitter vi ( eller ja, jag kollar inte så mycket :P) och kollar på Piff & Puff och äter kakor :) Åt tacos och glass förrut också, mums :P Kramis <3


Bus kusinerna!



Tjabba! ;)
Ska hem till mina busiga småkusiner snart. Mamma och pappa ska bo på hotell eftersom det är deras förlovningsdag och den 11/11-11, så då ska jag och Filip sova där. Kommer bli skoj, men jobbigt! Dom busar HELA tiden och pratar i ett kör! Haha, herregud! Men dom är så söta så ♥ Min morbror kommer snart och hämtar mig (ja, asså, det är ju kusinernas pappa lixom!) och så ska vi åka hem till dom. Puss! ;)

Dagens


11/11-11

Klockan 11.11 den 11/11-11

Innebandy skol-DM



Hej hej! :)
Idag ska vi spela innebandy DM i skolan! Är faktiskt liiite nervös.... men det kommer säkert gå bra :) Man spelar skola mot skola, och vi ska möta önnered och 2 till men kommer inte ihåg vad dom hette :S Det är hela högstadiet som är med, men man spelar tjejer för sig och killar för sig vilket är väldigt skönt! Men som tur är så spelar alla innebandy i mitt lag utom 3, så vi är ju vana vid att spela med varandra :D Men vi får väl hoppas att vi vinner så att vi går vidare, och då möter man troligtvis vinnarna i dom andra grupperna (det är 6 grupper totalt med 4 lag/skolor i varje) Kram på er ♥

Candy man



Hej hej!
Vanlig dag idag igen i skolan - förrutom att vi fick GOOODIIIIS!! :D Vi åt det godiset som blev över från när vi hade vårat disco, så det var mest S-märken och sånt. Men det var gott ändå (förrutom Jordgubben då, den gröna saken smakar ju tvål!) !!! :) Jaja, nog om skolan, är inte så jätteintressant att läsa om precis.

Ska springa ner och äta nu, sen blir det träning! Hinner kanske slänga in ett till inlägg innan det, men vi får se. Puss! ;)

Världens bästa tävling....

... på världens bästa skvaller blogg! Gå in och var med och tävla du också nu genast! Man kan vinna så bra priser, så alla borde ta chansen :) Puss ;)

(hela inlägget är en länk direkt till tävlingsinlägget!)

E M M A







Hej hej! ;)
(asså jag skriver alltid allting dubbelt dubbelt, haha haha!!)) Idag var en helt ok dag i skolan. Allla lektioner var rätt lugna, så då blir det ju skönt ;) Men på svenskan läste vi Romeo och Juliet! Den var såhär gammal, så allting stog lixom som i ett manus och var skrivet som en dikt/vers typ :S  Men det var kul, för det som hände i boken var med i den Romeo och Julia jag kollade på i Stockholm, fast den var mycket moderna och roligare då! :)

Men efter skolan var jag med Emmis ♥ Det var jättelängesen jag var med henne, så det var kul! Vi gjorde matteläxan och spelade Sims. Vi började ju på en familj sist hon var här, så vi fortsatte på den nu :) Roligt roligt! Men sen pratade vi också, åt frukt och sen middag.

Kommer inte på något mer nu så... Puss puss!! ;) ;)


 Btw - kollade ju på Elsas värld igårkväll och blev sjukt besviken när ett - ETT!! - avsnitt bara var 10 minuter! :( Sen så var den inte så jättebra filmad heller och så, men ska ge den en chans först, och så får jag se sen :)

Elsas Värld



Halluuu! ;)
Nu ska jag sätta mig och kolla på Elsas Värld :) Böckerna är ju superbra, så har stora förväntnigar på serien!! Den visas inte på tv, utan bara på tv3play för er som undrar det :P

Efter det ska jag nog lägga mig, fast det beror på hur långt ett avsnitt är! Puss! ;)

Rösta rösta rösta!!!

Halloj!! Är med på en fototävling på Andreas blogg, så ni får gärna gå in och rösta på mig HÄR (jag är nr.2) Skulle bli jätteglad om jag vann, så kom igen nu, och börja RÖSTA!!! :D Kram ;)

Home!

Hej hej hej!!! :D Sorry för att jag inte bloggat tidigare men jag har inte haft tid. Ett inlägg om Stockholm kommer senare när jag laddat över bilder och så. Ska även visa er vad jag köpte när jag var där om ni vill. Vill ni det?? Jaja, kommer nog komma ändå ^^ Kan nästan inte hålla mig från att berätta allt vi gjorde där, men ska somsagt vänta tills jag fört över bilderna från kameran till datorn. Hade inte våran braiga system med oss, utan en liten platt som väger mindre, så bilderna är inte super, men det funkar :) 

Jaa, idag då? Hade match förrut, vi vann med 4-2 :D Jag la ett mål och en assist också, så ligger på delad första plats i Skytteligan eller vad det kallas *stolt* :)  Jao jao, ska läsa lite i min bok nu och sen packa väska inför imorgon. Ska ha träning innan skolan imorgon med DM laget... så om någon i min klass läser detta kan ni väl säga till att jag, Julia och Amanda kommer vid 10-10.30 nån gång. Det vore jättesnällt! ♥ Puss ;)


Sitter på tåget hem!



Hej hej! :) Nu sitter jag och mamma på tåget igen - men denna gången är vi påväg hem! :(  Ska bli skönt att komma hem, men samtidigt tråkigt. Så är det alltid för mig när vi vart iväg på semester!

Jaja, berättar mer om hur det var när jag kommer hem (imorgon då, eftersom det är rätt sent när vi kommer hem) och visar bilder! Puss puss ;)

Romeo & Julia


Gud! Jag kände inte igen dom först, haha! Trodde det var några andra :S Tycker ni dom var lika sig själva??


Hej! :) Ikväll ska jag och mamma gå på Romeo & Julia på Göta Lejon här i Stockholm :) Det är den med Måns Zelmerlöw och Lisett vi ska se. Såg ni på uttagningarna till vem som skulle få spela Julia när det gick på TV?? Det gjorde både jag och mamma, så det ska bli kul att se hur det blev nu! Kram på er! ♥


???


1. Blå



2. Ljuslila



3. Mörkrosa



4. Mörklila

Omröstningen Vilken av dom här färgerna tycker ni jag ska ha på min bakgrund? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen omröstning!



Bild i menyn

Hallå! ;) Här kommer en liten video där jag visar hur man lägger in en bild i sin meny på bloggen :) Hann inte riktigt säga klart allt, men det i slutet var inget viktigt ^^ Hoppas ni förstår, annars får ni kommentera så ska jag försöka förklara bättre!




(Och ja! Jag menar VÄNSTER ^^)


Koden du ska använda är: <img src="">

Lägg adressen till din bild mellan " och " :)

Stockholm - Here I come!



Hej och godmorgon! :)  
Nu sitter mammis och jag på tåget påväg till Stockholm! Vi ska få frukost här, så vi har lite att göra iallafall under ca 3 timmars lång tågresa :)  Har med mig min FRIDA tidning och en bok också så det kommer säkert gå bra :P

Vart jättelänge sen jag var i både Stockholm och åkte tåg, så kommer bli jättekul! Har vart i Stockholm 2 gånger förrut, en när jag var kanske 4 år och en när jag var kanske 8-10 år. Senast jag åkte tåg var för kanske 4-5 år sen! :O

När vi kommer fram kommer vi först åka till hotellet, checka in och lämna våra väskor - Sen ut på stan och Shoppa! :D Vi har inte jättemycket uppbokat som vi ska göra, det får bli som det blir :) Det ända jag vet är att vi ska på Romeo & Julia på fredag kvällen, annars inget. Men vi kommer säker shoppa och äta på restaurant (eller ja, det vat jag att vi ska). Vi har inte pratat om att vi ska "kolla på" slottet, men det gör vi säkert ändå. Vi har ju lixom 3 dagar där :P

Kommer hem sent på lördagkväll, och kommer INTE blogga nåt när jag är i Stockholm, men har fixat några tidsinställda, så kolla in här ändå! Puss! ;)

Måste sova nu!



Åhh, nu måste jag gå och lägga mig! Åker ju till Stockholm imorgon, så måste gå upp klockan 6! Tåget går 7.40 någonting tror jag, så vi är framme ca 3 timmar senare - alltså vid 11 ungefär.  Nej, nu måste jag lägga mig så att jag är pigg imorgon och redo för en heldag på stan! Natti natti ;)

Universeum

Hej sötisar! ;) Dålig update idag jag vet, men jag har inte orkat :S

Var på Universeum imorse iaf med min brorsa. Vi har ju årskort där, så vi åkte dit för att kolla på den nya utställningen. Var ganska kul! Fast vi var bara där inne i ungefär 1 och en halv timme, för sen tröttnade vi, haha :P

Då åkte vi och fikade med mamma, sen till bibblan och lånade lite böcker, handla lite mat, hämta ut mitt ID kort på banken och sen hem. Var hemma rätt länge och fixade lite saker på datorn, och sen gick jag till Ella :) Kul kul! :D

Japp, det var min dag det! Puss ;)


Natti natti!

Nu ska jag lägga mig!! Sa för ungefär 40 minuter sen att jag skulle stänga av datorn, men fastnar alltid vid nåt :S Hahahaha, jaja, jag är som jag är :P  Det värsta är att jag måste gå upp rätt tidigt imorgon, för ska till Universeum med min brorsa, och då ska mamma köra oss dit när hon ska till sin Engelska (typ vid halv 10). Godnatt sötisar! Puss ;)




What do you think?

Hej! :) Vad tycker ni om att ha denna färgen som bakgrundsbild på min nya design?? Har lite svårt att bestämma mig :S Kom gärna med egna förslag på vilken färg ni tycker skulle passa, för som sagt, har svårt att bestämma mig och är ju trots allt NI som läser bloggen!


Svar på kommentar

julia om Svar på tal:

Man ser ju inte hur mycket av allt det står.. :)Kan du fixa det?


Svar: Ojdå! Måste blivit något fel när jag publicerade för jag såg det där man skriver inlägget :S Men nu är det ändrat iallafall, så klicka HÄR för att komma till inlägget för orkar inte lägga upp allt igen :P

Snart...



Snart är jag klar med designen :D Måste bara fixa en header sen är allt klart! Har inga bra bilder bara så kan ta ett tag... Men om jag skulle gissa så kanske det tar ungefär 1-2 veckor, annars fixar jag en tillfällig header, och byter ut den senare :)

♥ Snart kommer Johanna hit :D

♥ Snart ska vi åka till innebandy träningen :D Har längtat efter det nästan hela dan!


Just nu:

Steker pannkakor till lunch med min brorsa!


Svar på tal



Julia om Cupcakes ♥:

Kan du lägga upp receptet på Frostingen? :D Ser väldigt god ut !

Svar: Självklart! :) Här kommer det:

 
Färdigt på: 10 min
Ingredienser

60 gram rumsvarmt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk färskpressad citron, saften
100 gram Philadelphiaost
Några droppar valfri karamellfärg

Gör så här:

1. Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt.

2. Vispa i Philadelphiaosten.

3. Färga glasyren i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit.

4. Bred den på cupcakesen och garnera med strössel eller blommor.


Godmorgon babes! ;)

Vaknade vid 8 ungefär av att några byggare eller nåt höll på med nåt som lät väldigt mycket på utsidan! Men låg kvar och halvsov till 9, sen gick jag och min brorsa ner och åt frukost, sen gjorde jag mig iordning och så. Är fortfarande skittrött! Usch! Känns som om jag kommer somna när dom helst!

Ska iaf fixa lite med designen till bloggen nu, och sen vid 2 ungefär ska jag vara med Johanna. Puss! ;)


RSS 2.0
Test