"Mini bloggpause"




Hej hej! :)
Sorry för jättedålig uppdatering, men har helt enkelt inte orkat sätta på datorn och skriva! Har haft en mini bloggpause kan man väl säga även om det inte var planerat, haha! :P

Jaja, sen sist jag bloggade har jag inte gjort något jättespeciellt. Har vart i skolan då, tränat, gjort läxor m.m  Idag har jag också vart med Julia, Julia, Moa, Sara och Johanna.J hemma hos Julia och ätit tårta som var kvar från hennes släktkalas :) Den var jättegod! Sen satt vi uppe på hennes altan och typ pratade ett tag, och sen cyklade jag och Moa hem.
 Nu sitter jag iaf och skypar med Hugo, William och Ashton. Fattar typ inte vad dom pratar om riktigt men jaja :)
Om ett tag ska jag kolla på Robinsson bara så att alla vet ;) Kram kram ♥

Liseberg ♥

 





Hej hej! Var på Lisse igår med min familj. Det var jätteroligt! :D Hade inte vart där nån gång innan detta året för att åka saker heller, så det gjorde det ju extra roligt! Åkte såklart atmosfear, och tyckte inte den var alls läskig - den var bara "härlig" om ni fattar vad jag menar! ;) Har ni vågat åka atmosfear?? Om ni inte är jättehöjdrädda och tycker om Höjdskräcken så borde ni åka den :)


Idag ska jag och min familj ha kräftskiva med våra kompisar som vi alltid har varje år vid den här tiden. Detta året ska vi vara i - några av dom vi brukar ha kräftskiva meds - sommarsuga som ligger i Ullared (alltså byn/staden) . Vi ska åka om nån timme, och sen ska vi sova hos dom, så det blir ingen bloggning idag och troligtvis inte mycket imorgon heller. Vi ska nämligen svänga förbi Gekås påvägen hem! :D Nu måste jag sluta, för ska äta lite innan vi åker :) Kram på er finisar! ;)

 

 

 


Socialdag

Halluuuu!! ;) Idag hade vi socialdag i skolan - alltså att man gör något roligt med sin klass :) Först var min klass och bowlade, sen åkte vi till skolan och åt våran matsäck vi skulle ha med oss och sen så hade vi en luffarschacks tunering där jag kom 2 (yihooo!!) :D Vann en påse bilar! :) See ya! Puss ;)

Late...

Hej hej! Kom hem från innebandyträningen för kanske 20 minuter sen. Har duschat precis och nu väntar jag på att mitt hår ska torka tillräckligt mycket ( intressant, eller hur ;) ) . På torsdagar tränar vi mellan halv 9 och 10, så det är ju rätt sent. Men det var inte alls så jobbigt som jag trodde, utan det var riktigt bra för nu har man väldigt lång tid på sig när man kommer hem från skolan att vila, göra läxor, kanske vara med kompisar, blogga ( såklart, även fast inte jag gjorde det idag!) m.m :) Nej nu måste jag fixa mig så jag kan lägga mig och sova. Puss;)

Skype





Så, nu har jag äntligen skaffat skype! :) Så om ni har skype kan ni väl komentera erat skype namn så lägger jag till er, eller så kan ni adda mig. Mitt skype namn är Felicia_ + mitt efternam (hoppas ni fattar hur jag menar för vill inte skriva mitt efternamn på bloggen, hoppas ni förstår...) Känns som om jag är väldigt sen med att skaffa skype, eller? Är det många av mina bloggläsare som har det?


Hej förresten! :)  Sorry för dålig uppdatering, men har ju börjat skolan nu och allt, så bloggen har helt enkelt fått en "liten paus", haha! ;) Ska inte skriva på om vad jag gjorde i skolan, för det är ju inte så kul, så jag har typ inget mer att berätta eller skriva om just nu. Eller, jo! En sak, men det orkar jag inte fixa nu. Bad for you! ;) Nu ska jag iaf kolla på True talent. Ha det gött! Puss ;)



Hallå! ;)
Sista dagen på sommarlovet idag, och då har jag:

♦ Vart ute och sprungit

• Duschat, målat naglarna, smörjt in mig med Body lotion m.m

♥ Vart med Johanna

♣ Åkt till torget med mammis för att kolla på ny skolväska - hittade dock inte det, utan fick med mig ett linne hem istället :)


Sen har jag ju gjort massa andra saker också, men det här är dom lite mer "större" sakerna om man säger så, haha! ;) Nu ska jag fixa lite inför imorgon ( blää! ) och sen typ sova :) Kram och godnatt! <3







Pics

Hej på er! ;) Här kommer några bilder från när jag och Mathilda var på mitt land i lördags. Bilderna är helt oredigerade, så dom kanske ser lite tråkiga ut :S


Mathilda ↓




Vi gick till en strand med jättefin sand!!!    .... Eller jaja, okej då. Jag står i en sandlåda ^^ ↓

                                                                                                      




Jag och Mathilda! :)



Blev inte så många bilder som ni fick se denna gången! :P Men vi tog jättemånga bilder, så ska redigera några av dom och så får ni se dom då :) Kram!

Last day






2 st skogsbilder som är fotade för ca 1 år sen. Redigerade av mig i Picnik för nån dag sen.




Hej hej och godmorgon! :D 
Bloggade inte igår för var inne i stan med Emma, Johanna och Mathilda och gick i affärer (köpte inget), åt lunch och kollade lite på Rix Fm festivalen. Vart bara jag och Emma kvar när Rix fm började så vi kollade ett tag på nåt band vi inte ens visste vilka det var som sjöng massa covers, men sen orkade vi inte lyssna mer så vi gick iväg och kollade lite ist. Sen kom vi tillbaka och lyssnade 3 låtar på Love generation, och sen tog vi bussen hem :)


Idag så har jag inga speciella planer om man säger så... Ska ut och springa nu iaf, sen duscha med inpackning och sånt, smörja in mig med Body butter, fix det sista på mina naglar m.m :) Sånt som man fixar innan skolan ni vet ( börjar ju imorgon) ? ;)  Måste även kolla mitt pennfack så att jag har allt däri kom jag på nu... Jaja, nu ska jag ut och springa. Puss ;)

Godmorgon!

Hej hej! :) Vaknade precis, eller ja, klockan ringde precis för håller på att vänja mig vid att gå upp tidigt :) Sorry för no update igår, men berättar vad jag gjorde när jag sitter vid en riktig dator, ist för iPoden. Mycket lättare att skriva då ju. Kram på er <3

On my way →

Såå, nu ska jag och Mathilda börja gå mot bussen som ska ta oss in till Bergakungen där vi ska kolla på bio.
Kommer bli myys ♥ Kommer nog inte bli några mer inlägg idag eller imorgon eftersom jag ska vara med Mathilda då. Hugs! ;)





 

New shoes

Hej! :) För några dagar sen köpte jag ett par nya skor, när jag kom hem sen så var dom lite för trånga, så valde att inte visa bilder eftersom jag inte var säker på om jag skulle behålla dom. Igår så åkte iaf jag och mammis och bytte dom till en storlek större, och dom passar perfekt så nu ska ni få se bilder på dom:




Skorna är från Bianco, och kostar 1000 kr. Dom är i mörkbrunt läder - koskinn (!) - som ni säkert ser och är i  storlek 38 :)


Dom passar ju till typ allt, och man kan ha dom året runt, så dom är ju jättebra! Köpte även 2 linnen från Gina. Inget speciellt med dom, men visar bild ändå:


79 kr styck, så det var ju billigt! :)


Ha det gött! ;)

Bad teacher

Hej sötisar! ;) Idag ska jag gå på bio med Mathilda, och sen ska hon sova här :) Kommer bli sjukt skoj! Har inte träffat henne på kanske 8 veckor! :O Vi ska iaf se Bad teacher som ni kanske förstått :P

Satt precis och fixade lite med min kalender framsida. Den är klar nu och det blev väl ganska bra :) Kommer inte visa er någon bild när ni ser bra, men ni kan få en pixelerad bild på den ;)



Haha, man ser typ ingenting, fast det var det som var meningen! XD Nu ska jag gå och göra mig iordning. Sitter fortfarande i pyjamas :O Ha en bra dag! Kram ♥


Godnatt!

Nu ska jag sova ( eller ja, försöka :p P). Hörs imorgon! Puss ;)

Fotbad

Hej sötisar! Kom hem från en löprunda för kanske sådär en halvtimme. Har duschat och så sen dess. Nu tänkte jag ta och sätta mig och kolla på Tv samtidigt som jag gör/har/ sitter i (vad heter det?) fotbad! Vart jättelängesen jag gjorde det nu, så det ska bli skönt. Tänkte även fila och smörja in fötterna med body butter från The Body Shop efteråt. Deras body butters är verkligen jättebra och finns i så många olika goda lukter! Sen tänkte jag måla mina tånaglar i nån fin färg (troligtvis rosa!). Ska även smörja in benen och händerna med Body butter, är så himla torr! All min färg försvinner typ känns det som! :( Jaja, ska bli skönt att pyssla om sig själv lite :) Puss! ;)
Var på stan en snabbis förrut med mammis för att byta storlek på ett par skor jag köpte häromdan,men visar bilder på dom imorgon ( ni vet dom jag skrev om häromdagen?)

Tennis


Bild: Google.  Dock redigerad av mig i Picnik :)

Godmorgon! :) Nu ska jag snart iväg och spela tennis med Filip och Oscar. Kommer bli skojsigt! :P Sen efter det ska vi äta lunch tillsammans med våra mammor hemma hos oss. Ha en bra dag! Kram

Before - after

Hej! :) Tänkte ta och visa bilden i inlägget under hur den såg ut innan och efter redigering, så här kommer det:


Bilden är tagen av mig, -och som ni kan se på datumet- för ca ett år sen. Redigerat i Picnik.

The city



Den här bilden passar ju inte in ett dugg, men redigerade den precis bara för att prova, och tyckte det blev rätt bra, så det får visas ändå! ;)




Hallå hallå! ;)  Dagen har spenderast med min vän Andrea på stan. Var ett år sen vi träffades nu, så det var jättekul! :D Vi lärde känna varandra när vi var kanske mellan 6-8 år nåt sånt. Hon bodde nämligen grannar med min mormors sommarställe, så lärde känna henne när jag var där och hälsade på :) Sen så har vi hållt kontakten genom att träffas på sommrarna, skriva brev, messa m.m


Jaja, tog bussen in till stan vid 10 nån gång, och mötte upp henne vid Brunnsparken, dit hon också kom med sin buss. Sen så gck vi runt i Nordstan och kollade i affärer och sånt. Sen mötte vi upp min mamma, mormor och brorsa och åt lunch på en matmarknad typ som dom har utanför Nordstan (kulturkalas nu i Göteborg ju). M & M tog känguru hamburgare, men jag vågade inte testa, så tog en vanlig hamburgare istället, haha! ;) Sen gick jag och Andrea bort mot Tessie och Svea och dom, och kollade där. Sen gick vi runt lite till bland allt som finns nu när det är Kulturkalas, och sen tog vi en fika på Espresso house. Tog bara en choklad frapino ( Jättegott! Ni som inte testat det måste göra det!) , men man blev jättemätt på den, så det var tur! :P S3en tog vi bussen hem till mig, och sen vid 5 kom Andreas pappa och hämtade henne.

Efter det har jag typ inte gjort något speciellt, bara slappat och tagit det lugnt! Nu blev detta ett himlans långt inlägg, så ska inte babbla ännu mer nu! Puss! ;)

Vill ni ha fler videoinlägg??


Lunch time!

 



Halloj! ;) 
Nu ska jag och min brorsa ta om fixa lite lunch - korv med bröd blir det idag! Sen vid halv 3 ungefär ska jag åka och möta upp mammis och så ska vi åka och kolla på/köpa ett par skit snygga boots jag sett i en affär (kommer inte ihåg vad den heter :P ). Om jag köper dom så visar jag pics när jag kommer hem! :) Ha det bäst! Puss ;)


Videoinlägg


Snygg "startbild", haha! :P

Yesterday

Hej hej! ;) Bloggar från iPoden idag igen, och ni vet vad det innebär- no pics! Nej men jag tänkte bara berätta lite vad jag gjorde igår. Efter jag bloggade senast så åt jag lunch ( tror jag iaf ), sen så gjorde jag typ ingenting ett tag, sen gick jag ut och sprang, duschade, bytte om m.m Sen gick jag till Ella, och så bakade vi kladdkaka, pratade, kollade på film och sånt. Kul kul! :) Nu på morgonen så gick jag upp halv 9 och duschade, tog på mig kläder, åt frukost och kollade på sommarlovsmorgon :) Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, har innebandyträning kl 5 iaf, men annars vet jag inget just nu. Kram på er!

Theodore

Min lilla hamster är ju bara för söööt! ♥ Har haft honom i ungefär ett halv år, och är helt fäst vid honom!! :) Här kommer iaf 2 videos på min lilla älskling:





FF


Jag och brorsan på Mallis. Längtar tillbaka jättemycket nu när det är så tråkigt väder hemma!


Hej hej!:) Har FF idag hemma för både mammis och pappis har börjat jobba! ;) Haha, nej men ska inte hitta på nåt dumt så det är lungt!! :P ;) Tänkte kanske ta och ringa nån kompis sen, men vi får se :S Måste iaf prata med Mathilda, för hon ska ju sova över här nån dag i veckan. Så Mathilda, om du läser detta kan du väl messa/ringa eller nåt!? Aja, nu ska jag läsa lite bloggar, kolla Facebook och så. Ha det bäst! Puss ;)

Nordic Water Peace

Jo men tjeeena mittbena! ;) ;) ;) Sorry for no update today, men har vart kinda bussy ya know? ;) Haha! Var iaf först på Botaniska con mi familia och kollade på alla coola växter och åt lunch och så. Asså det är så himla fint där ändå! :) Aa, och sen när vi åt lunch så tog jag en barnhamburgare, och jag orkade inte äta upp den så jag fattat inte hur en typ 5 åring skulle orka för den var stor med massa pommes. Intresseklubben antecknar I know, men gillar att babbla, haha! ;) Jaja, sen åkte vi till Coop och köpte Ben o Jerrrys och sen åkte vi hem och åt upp den (såååklaaart). Valde Nordic Water Peace till mig och brorsan därav rubriken :) Sen så fixade jag och mammis ett bord vi haft i källaren tidigare men som inte riktigt passade den nya inredningen, så vi klädde in hela översidan i Kalle tidningar! Man blir helt snurrig av att kolla på det, men det blev himla coolt asså. Visar kanske bilder om ni vill, huh? Sen så tränade jag lite på mammas maskin, åt middag och nu har jag precis hoppat i min OnePiece och så ska jag och brorsan kolla på film. Detta blev ett väääldigt långt inlägg,haha, och inga bilder får ni heller för bloggar från tha iPod. Se ya! Pöss ;)

MovieTime! :)

Halluuu! ;) Kom hem från stranden för gaaanska längesen, hehe :P Det vart jättekul och vi cyklade dit och så. Jag tyckte dock att det var lite kallt i vattnet (bortskämd efter Mallis?) och så var det några brännisar men annars var det goodigoddi! ;) Om ett tag så kommer Johanna hit och så ska vi kolla på film. Myyys <3 Ha det bäst!!! Puss puss ;)
Om ni undrar varför jag inte lägger in bilder så är det för att jag bloggar från iPoden typ hela tiden, och då kan man typ inte lägga ut bilder :(

The beach

Hallå! ;) Nu drar jag till stranden med min familj + Johanna för att sola och bada :) Har inte badat i havet här hemma än, bara på Mallorca och på mitt land, haha! Har inte ens vart på stranden/ badplatsen där vi brukar vara varje sommar :S Men nu ska det bli ändring på det! ;) Hörs när jag kommer hem. Bye! ;)

Teater

Halloj! Ska äta nu och sen ska familjen åka iväg poch kolla på nån teater utomhus för det är mammis och pappis brölloppsdag. Se ya! Puss ;)


Peace


Shorts - Svea || Linne - flash || Tröja/T-shirt - MQ + jeansjacka, rosa converse och solisar när jag åkte iväg.



Hej hej! :) Här ovanför kan ni se dagens outfit om ni inte fattat att det var det än ^^ . Idag åkte jag och mamma iaf till Ikea och "shoppade" lite saker. Sen åkte vi till kungsbacka och lämna in en sak, och sen skulle vi åka till ett cafe som mammis läst om i tidningen men vi hittade inte det så då åkte vi hem igen, haha :P Aja, när vi kom hem så la jag mig ute i solen och läste i L.A Candy. Den är på engelska så det tar ju lite längre tid att läsa, men den är jättebra + att det är Lauren Conrad som har skrivit den :) Tycker alla därute borde läsa den! Även om den inte är skriven för att vi ska läsa den (som böckerna i skolan) så fattar man faktiskt väldigt bra. Antagligen är det väldigt lätt engelska i den eller så är jag helt enkelt grymt bra på engelska, haha! ;) Nej, nu ska jag inte skriva mer om den boken utan sätta mig och fixa med min kalender framsida (gör den på datorn och sen ska jag skriva ut den). Puss! ;)

Fototävling



Är med i en fototävling på Andreas blogg. Temat är droppar, och här ovanför ser ni mitt bidrag (tro det eller ej - men bilden är helt oredigerad!). Hoppas jag vinner! :D


Middag på stan

Hej hej! :) Kom precis hem från stan. Var där inne med familjen och några kompisar till oss och åt på restaurang och fikade på café Tintin. Tog bussen in dit och hem. Skolkorten funkar ju nu igen. Bra va? Men inatt så är det väldigt stor chans att man ser meteorer/ "stjärnfall" , så ska gå upp kl 4 och kolla om vi ser några för då var det störst chans. Nej men nu ska jag göra mig iordning och sen lägga mig. Godnattis <3

Hahahahahahahahaha!!!!! XD



GIRL arredsted, haha!  Även om jag gillar Justin så var detta väldigt roligt! Dock vet jag inte om det är på riktigt eller bara på skoj :S


Hittade bilden HÄR

Rea på Svea! XD

Tjabba! ;) Här kommer bilder på det jag köpte igår på Svea.




Jackan. 995:-   195:-





Shortsen.  495:-   124:-




Linnet/tunikan. Har märket smirk. 695:-  174:-



Har på mig den nya tunikan idag, så det är därför jag visar en bild när jag har på mig den. På bilden ser ni ju dagens outfit också, orkar inte skriva vad jag har på mig för det ser ni ju själva + att det inte är så intressant vad kläderna kommer ifrån. Eller? Jaja, spelar roll. Kram på er!


Mitt årskort på Universeum


Universeum + Shopping

Halloj bloggisläsare!! ;) Idag har jag vart först på Universeum och fixat mitt årskort och sen gick jag, mamma och Filip runt på stan lite och shoppade och fikade. Vi var bl.a. i Svea affären och där köpte jag ett par shorts, ett linne/tunika och en jacka. Vart 75% rea på allt så det var skit billigt verkligen (jämfört med vanligt iaf). Nej men ni vet dom där Svea koftorna brukar ju kosta typ 800, så nu kostar dom ju typ 200 kr, och det är ju billigt för en "vanlig" kofta också! Men jag köpte ingen för jag har ju redan en :) Nej men nu ska jag kolla mitt café på Bakery story, haha! Jättekul spel och man blir verkligen beroende! Så har ni iPod/pad eller iPhone så tycker jag ni ska ladda ner det för det är ändå gratis. Jaja, nu ska jag fixa med det. Vi hörs! Puss ;)

I'm typ back! ;)

Hej allihoppa! Bloggar från iPoden nu så det kommer inte bli så långt. Men jag ville bara berätta att jag lever och mår bra nu,haha ( läs under). Nej men jag har inte bloggat på 2 veckor nu för jag har vart på mitt sommarställe, men det kommer mer om det sen när jag sitter vid en dator :) Idag har jag iaf först vart i slottskogen och träffat ett par kompisar och sen var jag med Johanna. Men nu ska jag it och springa! Puss Puss på er ;)

RSS 2.0
Test