Bloggpaus

Tar en bloggpaus i någon vecka, så kommer jag tillbaka full med insperation och blogglust då. Puss ;)


Picnik

Hej heeej! ;) Picnik ska ju lägga ner till våren som ni kanske hört? Aja, i vilket fall så har dom fram till dess så att alla får använda allting. Som premium fast utan att betala. Bra va? :) Så passa på att gå in där nu och redigera lite bilder. Puss ;)




Bloggar bara från iPoden??

Hej! :) Känns som om jag alltid bloggar från iPoden nu för tiden?? Men det är så mycket lättare och går snabbare ;) Men ska försöka blogga mer från datorn nu. Blir finare inlägg då. Men har inte så mycket insperation, så ni får gärna komma med lite idéer! :)

Jaja, lite om min dag nu då:
Hade konfirmationsgrej mellan 11-13. Var på en gudstjänst och sen fikade vi lite och så. Sen gick jag hem, åt mat och vilade lite. Sen mötte jag upp Emma och Matilda och så åkte vi pulka ^^ Det var faktiskt jättekul! :) Sen åkte familjen hem till mormor och åt middag och så gav vi lite presenter till henne eftersom hon fyller år snart. Efter det åkte vi hem som ni kanske förstår och nu sitter jag här framför datorn.

Ska kolla igenom läxorna lite snabbt nu, och sen troligtvis sova. Mellan fredag till lördag sov jag bara från 2 till halv 7, så är fortfarande trött efter det... spelade ju dessutom innebandy hela lördagen också. Puss & Godnatt!




Pulka!

Nu ska jag ut och åka pulka med Emma och Matilda. Man måste ju passa på ;) Puss!


Angry birds t-shirt

Fick en Angry Birds t-shirt i julklapp. Sjukt skön att sova i ;)


Vidare till Falun!

Heeeej! :D Har ju spelat innebandy hela dagen och vi gick vidare till SM- slutspelet i Falun. Sjukt gött! ;) Det är inte förräns vecka 9 eller nåt, så det är rätt lång tid kvar, så jag berättar mer om det när det börjar närma sig :)

Köpte med mat från Burger King på vägen hem och godis från ICA, så ska äta det och slappa framför TV:n. Puss! ;)


Konfirmation

Hallå hallå! ;) Har vart på konfirmationsträff hela kvällen, därav den dåliga uppdateringen. Det började kl 6, och då lekte vi några lekar, sjöng, kollade på film, åt kvällsmat, pratade och lite sånt. Slutade vid 10, så kom nästan precis hem.

Är en träff i morgon också mellan 10-8(?!), men jag missar det för vi ska spela SM imorgon med innebandyn. Om det bara hade vart en vanlig match, hade jag såklart hoppat över den för konfirmationen, men den här chansen kanske aldrig kommer tillbaka igen, förstår ni? :)

Ligger i min säng nu iaf och latar mig. Ska snart sova men är inte trött, så deg blir ju lite svårt. Ska upp halv 7 imorgon (härligt!) för våran första match är kl 9 i kärra. Godnatt! <3


Haha, gud vilken gullig katt ♥


5 saker du inte vill veta...

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5) Att bita på naglarna är som att slicka på en toalettstol.


Sleeeeep

Hej hej! :) Ska lägga mig nu. Kommer väl vara dödensdöd imorgon och inte orka gå upp, men jag har inte kunnat lägga mig tidigare eftersom vi har träning till 10, och sen ska man åka hem, äta och duscha. Är dessutom inte ett dugg trött, så kommer la ta ett tag innan jag somnar också :S Jaja, tur att det är fredag imorgon iallafall! Puss o godnatt ;)


1D




Sveriges mästerkock

Hej! :) Kom precis hem från skoleliskolan. Helt okej dag idag ändå, fast den var lång. Blev körd hem idag också, vilket var superskönt!

Men jag ska kolla på Sveriges mästerkock nu för jag missade det igår och äta mellis. Känner mig verkligen som Sveriges mästerkock när jag lyckades laga till detta mellanmålet ;) KRAM ♥




En Activia-yoghurt och en macka. Känner mig såååååå duktig ;)

Historia

Joo, men visst. Jag äääälskaar ju att göra historia läxan :S


Hemma!

Hej hej! :) Kom precis hem från skolan. Fick skjuss hem idag av Johannas farfar, vilket var jätteskönt! Går så mycket fortare att åka bil.

Men ska äta lite mellanmål nu, sen träna på lite läxor och sen har jag inga speciella planer. Eller jo, farmor kommer hit ikväll.

Jaja, är skithungerig nu, så måste fixa något att äta. PUSS ;)

( gick inte att ladda upp nån bild, så därför får det bli ett bildlöst inlägg!)


Dagens

Jeans - Ullared || Linne - New Yorker || Kofta -Svea


Tisdag

Godmorgon! :) Har vart vaken i lite mer än en timme och ätit frukost, fixat mig, packat väskan och sådär. Skulle egentligen gå om 10 minuter, men fick precis reda på att vi får skjuss till skolan idag, så har rätt lång tid på mig nu.

Har idrott, slöjd, svenska, kemi och tyska idag, så det är ändå rätt roliga lektioner (iaf idrott och slöjd). Efter skolan har jag ju träning som vanligt, men jag ska nog hinna med att blogga innan. Puss ;)




Har idrott första lektionen, så just nu har jag på mig: T-shirt - Intersport (craft) || Löpartights - Stadium || Överdragsjacka - Från innebandyn ;)

Smoothie

Hej! Ska fixa en smoothie nu som jag ska ha imorgon till frukost. Perfekt att göra den dagen innan, för då slipper man att hålla på att fixa på morgonen om man jag bråttom, utan man kan bara ta ut sitt glas ur kylen :) Är ju dessutom gott och nyttigt, om man inte tar i massa socker vill säga....

När jag gör smoothie brukar jag oftast ta en påse med färdig frukt man ska ha till smoothie (har ni hört talas om det? Jättesmart för det är bara att ta en sån påse och blanda med 2dl "dricka" och så får man ett glas. Finns med både jordgubb, hallon och sånna frukter och mango och sånt) och mixa med hälften mjölk/ youghurt eller juice + en banan, men idag tänkte jag göra med äpple och kanel smak + banan då för det har jag alltid i för det ger en lite sötare smak och så blir man mättare. Kan nog bli gott iaf. Drack det på hotellet i Stockholm och då var det smaskens! ;) KRAM <3


2 snygga linnen från H&M, båda kostar 99 :-




Godmorgon!

Eller ja, godmiddag kanske man ska säga? Har bara slappat hela morgonen och tagit det lugnt.

Vaknade runt 10 och gick upp och åt frukost. Sen läste jag lite och sen kom min morbror och så åt vi lunch. Blev thaimat från det där stället vid Willys. Jättegott :)

Har extraträning ikväll med innebandyn inför SM som är nästa helg. Puss puss ;)


Matte Magic


Förlåt för dålig bild!


Köpte detta nagellacket idag inne på Kicks för 99:- Är av märket China Glaze som ni kanske ser. Det är ett sådant genomskinligt nagellack som man tar ovanpå ett annat nagellack, så blir det matt. Kan visa före och efter bilder någon gång om ni vill det?

Provade det alldeles nyss, och det funkade jättebra! Så om ni har vart osäkra på om det funkar, så gör detta det iaf, haha! Nej, men det kan ju faktiskt vara bra att veta för det skulle ju kunna vara fejk, men detta funkade somsagt jättebra! :)

Heldag på stan

Hej! ;) Blev en heldag på stan idag med Mathilda, Emma, Johanna och Matilda. Åkte in vid halv 11 och kom hem runt halv 7, haha :P Men det var så mysigt så! Vi gick runt och kollade i massa affärer och åt lunch på Jensens. Vi satt där i 1 och en halv timme och bara pratade och åt :) Jag tog kyckling till lunch, och Ta-så-mycket-du-vill mjukglass till efterrätt. Gott va?? Det var det kan jag lova! ;)

Man blir väldigt trött av att vara i stan så länge tycker jag, så är bara hemma och slappar nu. Målar naglarna just nu och så där (eller väntar på att det ska torka just nu rättare sagt). Puss! ;)


Felicia



Hej hej! :)
Har namnsdag idag! Har inte firat nånting, för brukar inte göra det. Brukar ni fira när ni har namnsdag??  Puss! ;)

Webcam







Har massa roliga saker man kan fixa med min nya wecamera. Man kan ändra ljusstyrka, kontrast, exponering m.m, och så kan man zooma in och måla och stämla grejer på skärmen redan innan man tar bilden :)

Svarar

Anonym om Första dagen som 15:åring ;):
Fick du någon moppe nu när du fyllde 15?



SVAR:  Nej det fick jag inte, och jag ville inte ha det heller! Tycker det känns rätt onödig för mig med moppe för har nära till typ allt, och annars kan jag ta bussen eller så kör mina föräldrar mig, haha :)

Bloggar från den nya datorn...

...Och det funkar jättebra! :) Datorn verkar jättebra och så är den snygg ;) men har suttit och fixat med den lite nu ni vet, byta bakgrund och sånt där. Kolla hur Webcameran funkar ofc ;) Men ska lägga mig nu. Skolan har ju börjat igen.... Godnatt ♥



Har inga bilder på denna datorn ännu som ni kanske förstår, så slänger in en bild på en söt liten koala som man kan välja som bakgrund och som alltså redan finns på datorn, haha! :)

Dator

Fick en dator när jag fyllde år av mamma och pappa, och håller på och startande igång den nu, wiee! :D


Första dagen som 15:åring ;)

Men känner ingen skillnad, haha! Har aldrig gjort det riktigt. Gör ni? Kommer väl ta några månader tills jag svarar 15 utan att tänka när någon frågar hur gammal man är :) Likadant varje år... ;)

Hej förrästen! :D Skola idag igen, härligt huh? Fast hade ju inte gjort mig något om det var 1 eller 2 veckor längre...;) Efter skolan gick jag hem till Mathilda tillsammans med Matilda, Johanna och Emma och så fick jag en present av dom. Mycket fin present, mycket fin.... Men TACK iaf tjejer ;) Sen var det träning, och nu har jag precis duschat. Puss på er ;)


Tårtor

Hej! :) Här kommer some pics på tårtorna jag haft genom åren och som jag har bilder på:


9-års tårtan :)




Hade ingen bild från när jag fyllde 10, så här kommer 11-års tårtan direkt!




12 år och chokladtårta :)




Fyllde 13 och var tydligen galen i rosa?? ;)




Hade 2 tårtor när jag fyllde 14. En på min riktiga födesedag som jag firade på Fuerteventura (översta bilden) och en när jag hade kalas för släkten (nedersta bilden). Den tårtan vi åt på Fuerteventura har vi ingen aning om vad den kommer ifrån, haha! Den bara stog på vårat rum när vi kom tillbaka från tennisen :) Antar att den var från hotellet. Den andra tårtan har vi gjort själva som vanligt. Jag matchar chokladtårtan ganska snyggt genom att vara så brun, haha ;) Saknar!!






Detta året ska vi göra marsipantårta, rosa såklart! ;) Visar bilder på den sen :) Puss ;)

Jag ser det snöar, jag ser det....



Hej! :D
Hela facebook var överbelamrat med kommentarer om att det snöade, så var tvungen att kolla (satt i källaren) - och det snöar ju faktiskt! :D Gud vad kul! Tänkte faktiskt förrut idag att "det blir nog ingen snö iår", men det blev det. Lite iaf. Åhh, är jätteglad! Hoppas, hoppas att det stannar kvar i några veckor iaf, sen behöver vi ju inte bry oss om att dom sa på radion att snön skulle övergå till regn ikväll.  Puss puss puss ;)

Fifteen


Bild från när jag fyller 12 år på morgonen när dom precis sjungit för mig


Hej! :D Gissa vem som fyller år idag?? Jo jag, haha! Fyller 15 för er som inte vet det :) Måste ändra min presentation här vid sidan om nu ;)

Väcktes imorse av att mamma, pappa och Filip kom in och sjöng för mig och så fick jag mina presenter från dom :) Mysigt ♥ Mamma tog lite bilder, men ser helt död ut på dom, så dom får ni inte se, hehe! Ikväll kommer hela släkten hit för att fira mig och äta mat och tårta. Ska bli kul :)

Annars då... Var och klippte mig vid 11 idag. Var över ett halvår sen sist, så det var skönt. Klippte bara lite i topparna och luggen, så ingen större skillnad. Har tyvärr inga före och efter bilder som jag kan visa er :( Men ni får ha det så bra! Puss ;)

Gissa vad som händer imorgon?? ;)



Hej, hej, hej! ;)
Sorry för dålig bloggning idag, men åkte hemmifrån 20 över 7 imorse så hann inte blogga då som ni förstår. Vi skulle spela semifinal vid 9, så vart därför jag åkte så tidigt. Men vi förlorade iallafall, vilket var synd :( Men men, kom ändå delad 3:a i A-slutspelet, så är ändå nöjd! Har ändå gott sjukt bra för oss denna hösten. Har spelat runt 16-18 matcher och förlorat 2 matcher, spelat lika 4 och vunnit resten :) En av matcherna vi förlorade var ju idag då, och den andra var inte jag med på... ;) 3 av dom vi har spelat lika har också vart mot 2 96 lag och ett lag som spelar i 96 serien. Sjukt bra!! Hoppas att det håller i sig nu till våren bara, så att vi kan vinna serien. Ligger ju etta just nu, men allt kan ju ändras :)

Nej, ska inte skriva mer om innebandy nu, kanske tråkar ut er?? Haha, men it's my blog so.... Nej, men efter våran match kollade vi lite på när ett annat Lindås lag spelade, sen åkte vi till Klubbhuset för att kolla på klubbfodral och klubba, sen åkte vi och kollade lite när P96 spelade B-semifinal och F98 spelade B-final (haha,sorry. Blev mer innebandy ändå ;) )

Sen åkte vi hem snabbt och bytte om, och efter det åkte jag och mamma och handlade lite mat och grejer till imorgon. Någon fyller ju år då ;P Men jaa, var väl allt jag hade att skriva denna gången. Puss! ;)


Snart match!

Hej! ;) Har bara vart hemma och slappat hela dagen, så har inget intressant att berätta där inte :P Men ska byta om till matchkläder snabbt nu, sen äta och efter det åka iväg och spela match. Är "vinna eller försvinna" nu eftersom det är slutspel, så vi måste vinna! Önska oss lycka till ;) Är kvartsfinal vi ska spela nu om nån undrar. Vi kom ju 1:a i gruppen, så vi fick hoppa över åttondelsfinalen som dom som kom 2:a fick spela. Kram ♥



Mysdress

Hej! ;) Sitter här framför datorn och chillar (haha!) i min lila mjukisdress jag fick i julklapp och kollar på Elsas värld. Har missat massa avsnitt nu det senaste, så ska kolla igen alla. Kollar ni på det?? Tycker det är ganska bra, känns som att det är lite "amatör" gjort på något sätt bara, haha. Nej, jag vet inte. Men annars är det väl bra, förrutom att det inte är så mycket som i böckerna.
Man jaa, ska fortsätta kolla nu. Puss puss! ;)






~~~

Godmorgon sötisar! ;) Orkade inte följa med på Filips match, så är hemma och slappar nu istället. Ska äta lite frukost nu och sen vet jag inte. Är ju slutspel för alla i Gothia nu, så om Filip vinner så spelar han ju en till match, och då åker jag nog och kollar på den. Men jag bloggar om det isåfall. Puss puss ;)


A-slutspel :D

Hej! :) Kom precis hem efter en dag fylld med innebandy ;) Vi vann alla matcher i gruppspelet, så vi vann gruppen och ska spela A-slutspel imorgon. Spelar inte förrän 8 på kvällen, fast ska kolla på Filip innan och så :)

Men idag då så började jag med att stå i cafét i våran hall i ca 2 timmar, sen spelade jag match vid 2. Efter det åkte laget till IKEA och käka lunch, och sen åkte vi och spelade en till match. Sen åkte jag och pappa iväg snabbt för att kolla på när Filip spelade. På vägen hem sen så köpte vi med oss lite gott hem från Willys, så det ända jag hunnit göra sen jag kom hem är att äta ;)

Men ska duscha nu och sen sova. Puss och godnatt! <3


Nyttig frukost?

Drickyoghurt och en toast i X3M cafét :)


Lite filmer från invigningen :)

Jag tycker ni borde kolla på alla, för dom är väldigt olika! I en så pratar dom tex norska och lite andra språk, haha! Och i en annan så sprutar det eld :) Var även såklart med andra saker på invigningen som jag tyvärr inte filmade!

Gothia

Hej! :) Började somsagt med att åka och kolla på när Filips lag spelade, dom vann så det var ju kul! Sen så åt vi lite där i den hallen, och så åkte vi sen vidare mot hallen där jag skulle spela. Så när vi varit där i typ en halvtimme så samlades mitt lag för uppvärmning och taktiksnack. Sen spelade vi match då mot Vöikers, och vi vann med 4-3. Sjukt gött! ;) Efter det åkte vi så snabbt vi kunde till Scandinavium, och hann precis till invigningen ( berättar mer om den sen )! Kollade då på den, och sen lite på herrmatchen efteråt. Sen när vi inte orkade kolla mer gick vi till avenyn och åt på McDonalds och sen tog vi bussen hem. Var bara jag, pappa och Filip som åkte till Scandinavium, inte mamma.

Sitter hemma i soffan nu iaf och slappar ;) Har 2 matcher imorgon också, så ska snart lägga mig. Här nedanför ser ni några bilder från dagen: Puss ;)


H&M-fusk??

Hej! ;) Kollade runt lite på www.hm.se efter lite snygga bikinisar. Reagerade lite på att det inte såg ut som att bikinin satt på modellen, utan det såg ut som om dom lagt dit den i efterhand. När jag då jämförde mellan de olika färgerna i samma bikinimodell, så såg det ut som att det var exakt samma kropp! Tycker inte ni att det ser ut som det?? Satte ihop små kollage snabbt i picnik så att ni skulle kunna se :)








Mathilda berättade om detta för kanske 1 månad sen eller nåt, då hade det stått om det i tidningen. Tänkte inte på att gå in och kolla om det stämde då, och nu så märkte jag det somsagt när jag letade efter bikinisar till sommaren. 

Konstigt att inte H&M gör något åt detta nu? Det här är ju liksom vårens bikinisar, så bilderna kan ju inte vara tagna för så längesen, eller...?  Jag tycker också att man ser jättetydligt att det är samma person, eller så har dom bara redigerat alla lika? Fast då skulle dom väl inte stå likadant på ALLA bilder!? Dom 2 nedersta bikinisarna är ju inte ens från samma bikinisort, och där är det till och med samma kropp! Om ni jämför alla bilderna jag lagt ut så ser det också ut som om det är samma bild/kropp på allihoppa, bara det att dom klippt ut bara en del på vissa. 

Pinsamt för H&M om det stämmer eller vad säger ni?? ;)
 


Gothia cup

Hej och godmorgon! :) Sovit gott? Det har jag gjort :) Vaknade faktiskt rätt tidigt idag, ca halv 10. Men det är skönt, så att man inte missar hela dagen.

Ska ju spela innebandymatch idag också :) Den är inte förräns 5 nån gång, men Filip och hans lag är också med i Gothia så ska kolla på hans match innan också. Sen ikväl är det ju invigning, men får se om vi hinner till den som sagt. det kan ju bli förseningar med matchen och så.

Nu torsdag och fredag är det gruppspel med 3 matcher, och på lördag är det slutspel. Kanske inte hinner blogga så jättemycket, men ska försöka så gott jag kan på morgonen och kvällen :) Puss puss ;)




Missade att lägga in en bild i förra inlägget så kommer en här istället! ;)


The Voice Sverige

Hej! :) Sitter och kollar på The Voice Sverige med familjen. Tycker det verkar rätt bra! Kollar ni på det??

Efter sen så går det en film på 5:an jag ska se. Kommer inte ihåg vad den hette bara ;)

Gothia cup börjar ju imorgon också, men jag hinner nog blogga innan det för vi har ingen tidig match. Sen på kvällen är det invigning, men får se om vi hinner till den. Puss och godnatt om jag inte bloggar mer idag! ;)


Snyggt!








Dom 3 översta kommer från Gina tricot och kostar mellan 99-199 kr, och den understa är från Ellos och kostar 99 kr :)

Frölundatorg + prao

Hej! :) Var på Frölundatorg förrut med farmor och kollade på saker till min födelsedag. Hittade lite grejs, men jag ska "glömma bort" dom nu, hehe... Vi fikade också på David bagare. Tog en morotskaka och är fortfarande jättemätt efter den :S Hade inte ätit någon lunch heller, så den blev typ min lunch. Smart eller vad tycker ni?? Jaja, får väl äta sen lunch annars :)

På vägen hem så gick jag in på Grizzly och Arken och frågade efter praoplats också. Men Grizzly tog inte emot och Arken bara från 9:an och uppåt, så det var ju synd! Har ingen aning om vad jag ska proa nu, men ska kanske fråga på något café eller i nån annan affär. Har ju iaf en vecka fixad, så det är ju skönt! Har ni hittat någon prao plats än?

Jaja, har inga speciella planer på vad jag ska göra nu, så får väl se vad det blir. Puss ;)


Duscha

Hej! :) Hade innebandy idag, så ska duscha nu. Var i kärra och tränade för vi ska spela SM där, så vi ville träna på det golvet och så :)

Ska till stan imorgon med farmor och kolla på presenter tills när jag fyller år (bara 6 dagar kvar!!!!), så måste upp typ halv 9, så ska bara duscha och sen försöka sova. Måste verkligen lägga mig tidigare nu så att jag "kommer tillbaka" till rätt tider innan skolan börjar :S Orkar inte... Jaja, inget att göra år det ändå, så man kan lika gärna tänka positivt :D (se så glad jag är, eller inte...) Puss ;)


Skridskor

Hej! :) Ska iväg och åka skridskor nu med Oscar, Sofia, Jesper och Hanna. Har inte åkt skridskor nån gång detta året (ha-ha) så får se hur det går ;) Kram <3


Död eller levande?

När jag skulle gå hem från Ella förrut så var det jättemörkt ute, och Ella skrämde upp mig genom att säga att en slaktare skulle komma och döda mig! Haha, vart skiträdd och sprang hem det snabbaste jag kunde :P Men när jag kom hem så messade iaf Ella mig och frågade om jag överlevt, och då blev våran "konversation" såhär sjuk(?):

(jag är grå och Ella grön)


Instagram

Har precis skaffat instagram, så följ mig gärna där :) Heter Feeliziaa!

Lämna gärna en kommentar med erat instagram namn om ni har det, så jag kan följa er också <3


Videoblogg


Today

Hej! :) Bloggade ju lite snabbt förrut men bara om vad jag gjorde igår, så tänkte berätta vad jag gjorde idag nu istället. Låter bra va? ;)

Nej, men vaknade/blev väckt runt halv 12, gick upp, åt frukost, gjorde mig klar och sådär. Sen tog vi bilen till Oscar och Sofia för att hämta våran andra bil som vi lämnade där igår (eller ja, egentligen var det ju idag ;) ) Vi åkte nämligen bil till dom, men tog taxi hem :) Var där en liten stund och spelade nåt spel och så. Sen när vi kom hem så spelade jag lite Sims, åt middag, kollade på film - och nu sitter jag här! Haha ;)

Hände inget speciellt egentligen, men tänkte att ni kanske hade lust att veta ändå :) Har inte sovit mycket dom senaste dagarna pga lägret i Danmark och sen nyår, så ska ta igen det genom att lägga mig tidigare idag, så ska fixa mig så och nu och sen läsa lite. Puss och godnatt ;)


God fortsättning!

God fortsättnig hörrni! ;)

Kom hem runt 3 från Oscar och Sofia igår. Var jättekul där :) Vi åt god mat, kollade på filmsnuttar och bilder från när vi var små, var ute och skjöt upp och kollade på raketer, körde lekar m.m .

Det var kul men lite läskigt för när vi skjöt upp våra raketer (va en sån låda) så ställde vi den framför en äng typ och så stog vi en bit bort, och precis när lådan var slut så kom det fram en kille i 20 års åldern från ängen precis där lådan stog. Han var rätt full, haha, och han kom fram och pratade med oss, och sen ville han inte gå. Så då gick vi ifrån han istället :) Nej, men tänk om han kommit lite tidigare så hade han typ gått rakt på raketerna! Svårt att förklara, och ni fattar nog inte det roliga, men han sa lite roliga saker, och sen bara stog han där jättenära oss. Men det är oftast så att man måste vara med för att fatta :)

Ska åka och hämta pizza nu som vi ska äta till middag. Puss ;)


Gott nytt år!


RSS 2.0
Test