Wild child!



Hallå! ;)
Kollade precis på Wild child. Har ni sett den? Om inte så tycker jag ni ska det för den var bra! XD Jaja, imorgon så ska jag ju åka upp till en sjö med Jojjo och käka frukost, bada, slappa och ha det gött så det blir nog inte så mycket/ingen bloggning alls då bara så att ni vet. Men ni har ju detta inlägget att läsa, för jag tvivlar på att någon läser det nu på kvällen? Eller jag kanske har massa nattugglor till bloggläsare, haha? Skämt osidå, men nu ska jag iaf sova i min gosiga säng! ;) Kramis kramis! :) (← som nallen i nåt program ni vet?)


Tävling!

Skärmavbild 2011-06-28 kl. 12.47.16

Är med i en tävling på denna tjejens blogg där man kan vinna ett presentkort på H&M för 1000 kr! Grymt bra pris!!! :D Tävlingen avslutas den 20 juli så passa på att vara med genom att klicka HÄR och lämna en kommentar :)


Bad, sol och lite mera bad!

 

Hej! :)
Kom precis hem efter en lång, men otroligt härlig och rolig dag! Först så åt ju jag och Johanna frukost uppe vid en sjö. Vi badade också där och det var så skönt! 22 grader i vattnet var det. Vi kom upp till sjön typ 10 och åkte hem 2. Jaja, sen så åt vi lunch och efter det så gick vi och spelade tennis. Det var kul men otroligt varmt! Sen så åkte vi upp till samma sjö och badade igen. Kom hem precis nu. Har haft en väldigt rolig dag! Jag och Johanna ska äta frukost där uppe imorgon igen, och då kanske jag tar med mig kameran så kan ni få se lite bilder sen. Bra va? Nej, men nu ska jag kolla lite andra bloggar och sen ska vi typ äta. Tjingeling! ;)


Frukost och bad!

Hej & godmorgon! :) om ett tag ska jag och Johanna åka upp till en sjö och äta frukost där uppe och bada och så. Det ska bli jätteskoj och mysigt! Nej, nu ska jag gå och fixa lite frukost jag kan ha med mig. Pussis ;)

Hos Jojjos place ;)

Hej hej :) är hemma hos johanna nu men hon äter så jag passar på att blogga lite. Busigt va? ;) vi gjorde precis water marble. Ni kanske får se bilder sen :) när johanna har ätit klart ska vi gå och bada. Mysigt <3 Ha det bäst!!! Puss ;)

Sunny


                           Fotograf - Johanna.G ||  Modell - jag || Redigering - i photoscape av mig



Hej hej! :D Idag är det verkligen jättehärligt väder ute! Nu känns det verkligen som det är sommar ute :) Men varför sitter jag inne då? Jo, för att jag väntar på Johanna för vi ska hitta på något idag och så är ju solen som allra starkast nu också. Men jag var ute förrut och slappade i skuggan av ett parasoll och läste i min bok. Sjukt bra serie asså! Böckerna heter TRE+ namn på just den boken då. Finns 10 böcker eller nåt såntdär, så har ingen aning om varför serien heter TRE, haha, men den är iaf jättebra! Läs dom! ;) Handlar om 4 tjejer och så i början får man veta att nån av dom kommer bli mördad (men inte vem och varför) och en så spolas tiden tillbaka 3 veckor och så får man följa dom och så :) Nej, nu ska jag gå ut och fortsätta läsa i min grymma bok! ;) Kramis F


1, 2, 3.... HOPPA!



Godnatt

Nej, nu ska jag lägga mig och sooooooooooovaaaaaaa! Här ändå inget att göra på datorn så ah. Har typ kollat alla bloggar som finns och så :P Kanske läser lite innan bara :) Just nu läser jag "Skämtaren Sune", haha! :D  Nej men det är bara för att jag har läst ut alla mina böcker så jag läser brorsans nu och Sune böckerna är ju ändå roliga (fast lättlästa). Jaja, vi hörs latero (asså imorgon :P) Puss och Godnatt! <3




Trött chey ;) "Sov outfit" = stoor kakelpalatset tröja (haha) och short



Mathilda:
Kommer du ihåg dom där böckerna jag läste på Matildas land? Jag sa ju att det fanns 3 st - men det finns typ 10, haha! Bara så att du vet om du nu skulle läsa dom :P


Marshmallow

Tjabba! ;) För några timmar sen så grillade jag, pappa och Fille marshmallows över våran grill, haha! :D Mumma :P Här kommer sooomee piiiics ↓








                   ||  Fotograf - Jag eller Filip || Modell - Marsmallows, jag eller Filip || Redigering - Jag i picnik||


Min midsommar + pics

Hej hej! :) Gårdagen (midsommarafton) började med att jag, Emma och Johanna träffades för att plocka blommor och göra våra kransar ↓





Sen åt vi midsommarlunch var för sig, och sen åkte jag, Emma, Johanna, Filip och pappa till ett midsommarfirande. Det blev dock ingen dans för oss, men vi fikade lite och gick runt och kollade och så. Vi träffade även min farfar + några andra där.





Sen vid 5 gick vi (jag, pappa och filip - mamma är sjuk) hem till Emma, dit Johanna + familj också kom. Där åt vi förrätt, varmrätt, körde tävlingar, hoppade studsmatta, spelade wii m.m

Sen gick vi hem till Johanna, och på vägen dit plockade vi 7 sortes blommor utan att prata och så gick vi över 7 staket/gärsgårdar.
Min bukett↓



Väl hemma hos Jojjo åt vi jordgubbstårta och kollade på roliga/coola/läskiga videos på Youtube. Sen kom vi hem ungefär vi 12-1 nån gång.

Så, det var det! Puss ;)


Midsommar!



Heeeej! :D Idag är det ju midsommarafton, men det hoppas jag ingen har missat! ;) Jag och min familj ska fira midsommar tillsammans med Emmas familj och Johanna.G`s familj.

Om ett tag ska jag möta upp Emma och Jojjo och då ska vi ge oss ut på jakt efter blommor till den perfekta kransen! Skämt osidå, men vi får väl hoppas att vi hittar några fina blommor iaf :) Sen bär det troligtvis iväg till något midsommarfirande och efter det hem och äta middag med allihoppa! Skojeliskoj!! :D Kram på er och hoppas ni får en härlig midsommar! :)


Glee



Hej alla sötisar! ;)
Just nu sitter jag här framför datorn (konstigt va?) och kollar Fejjan och läser bloggar. Om ett tag ska jag ta på mig pyjamas och krypa upp i sängen och kolla på sista avsnittet av säsong 2 volym 1 på Glee (haha, vad krångligt det blev!).

Dagen har mestadels spenderats hemma, men har ju som sagt vart ute och sprungit, tagit en promenad till bibblan (fast det var inte öppet! :( ) och så har jag och Johanna redigerat alla bilder till inlägget under ↓ och vart ute och tagit nya bilder - fast dom får ni se nån annan  gång. Puss ;)


Stoooor Bildbomb!!! :D

 Hej hej! ;) Igår när jag var med Johanna så var vi ute och tog MASSA bilder. Här kommer några av dom:



 






























 











 

 






Bilderna är redigerade av mig och Jojjo i Picnik


Löpning

Hej hej! Var precis ute och sprang en runda. Rätt gött ändå om man springer med musik i öronen och så känner man sig så duktig efteråt! Jaja, har duschat och så nu också och snart kommer Johanna hit. Ha det bäst!! :D PUSS ;)

Johanna


Hej hej! :D
Snart kommer Johanna hit :) Vet inte vad vi ska göra, men vi hittar säkert på nåt skoj!! Nej, nu måste jag gå för jag ska byta om innan hon kommer och så. Puss ;)

 
Johanna↑


Home sweet home



Hej! :)
Var ju som sagt på Matildas land från måndag-tisdag med Matilda (såklart), Mathilda, Johanna och Emma. Det var superkul och vi skratta jättemycket! XD Vi var där (i deras stuga) helt själva och det gick hur bra som helst. Men nu är jag iaf hemma och redo för lite bloggning igen!

Idag har jag inte gjort något speciellt. Bara legat ute i solen och läst, åkt med mamma en snabbis till Jysk, hämtat Filip och hans kompis efter deras friidrott m.m  

Men vet ni vad? Filip och hans kompis träffade Henke Lundqvist idag! Hockeyspelaren ni vet. Dom bara såg honom gå förbi så mamma stannade bilen och så gick dom ut och fick hans autograf och så. Jag var inte med då, men jag hade nog ändå inte tyckt det var så coolt för jag visste inte ens hur han såg ut, hehe, men dom tyckte det var skit coolt! :) Jaja, vart typ bara det jag hade att berätta! ;) Kram// F
 



"Sommarjobb"

Tjabbalabbaloo!! :D Ligger just nu i sängen och myser med min dator! ;) Dagen har hitils spenderats hemma. Har hjälpt mamma och pappa att måla om källaren. Får pengar för det så kan se det som ett litet sommarjobb. Vart nere i källaren och målat i 2 timmar idag, så nu har vi målat 1 av 3 lager, men då var vi ju som sagt 3 st också. Jaja, nu ska jag inte babbla mer om det! Imorgon åker jag och "the girls" till Matildas land. Vet inte om jag hinner blogga innan vi åker - måste packa och ska fortsätta att måla - men annars bloggar jag igen på tisdagkväll eller onsdag :D Ha det gött! Puss ;)



Ser typ ut som en bebis i ansiktet på denna bilden, haha :P


Hard rock cafe

Hej hej! :)

Idag var jag först med Emma och då sparkade vi runt på våra sparkcyklar, hoppade studsmatta, spelade badminton, gick och badade en snabbis  (det var så förbaskat kallt i vattnet så vi stannade inte länge) och kollade klart på Ice age 3 som vi började se på i onsdags.

Sen så käkade jag iaf lunch, läste ett tag och sen gick jag ut och sprang en runda. Duktigt eller hur?? ;) Haha, nej men jag springer inte alls ofta så aah...

Nej men sen åkte iaf hela familjen in till Hard Rock cafe och åt middag. Vi beställde in 2 typ tallrikar med tacos och delade på det och sen 2 jättestora (och dyra!) skålar med glass, browni, grädde, chokladsås och valnötter och delade på det. Mys!

Sen åkte vi hem och nu sitter jag här. Håller på att , jaaa... vad ska man säga... , fixar en film? haha. Så ska antagligen kolla på den sen när den är klar.

Ha det gott, igelkott!!! :D :D :D





Jag just nu in my new tunik ↑


New

Halloj!! Igår var jag och mamma och shoppade lite :) Köpte en tunika och ett linne/skjorta från Gina och en kalender till 8. Jag vet att det är lite tidigt att köpa kalender men var helt säker på att jag ville ha just den så aah.
Såhär ser det jag köpte ut ( dock inte mina egna bilder, men jag hoppas ni fattade det :P ) + kalendern då, men jag ska ändå göra framsidan själv för jag köpte en sån kalender så det spelar ingen roll att ni inte ser den nu :)

Ha det bäst! Puss ;)


Friends

  

Halloj! :)
Idag har jag vart med mina kära vänner Emma och Johanna. Först var vi på ett shoppingcenter och strosade runt och kollade i affärer. Reorna har ju dratt igång nu, så passa på! Köpte dock inget själv, men jag och mamma kanske  ska åka dit imorgon och kolla på det fina jag såg. Efter det så gungade vi och körde ABC, om ni vet vad det är, hehe ;)

Sen gick jag, mamma och Filip och spelade tennis på en tennisbana nära oss. Vi är medlemar där nu så vi kan spela så ofta vi vill :D

Jaoo, det var typ det.... Kollade förrästen på sommarlovsmorgon imorse. Gjorde ni??
Ha det så bra. Puss ;)


Sommarlov nu! :D

Japp! Nu har jag också fått sommarlov! Känns inte riktigt som det, men det är härligt ändå. Efter skolavslutningen gick Emma, Johanna och jag hem till mig och kollade på Ice Age 3, haha. Men jag gillar Ice Age, dom är skojiga+att alla djurbebisar i filmerna är så söta :)



Fick en kommentar om att jag ska blogga mer, och ja, updaten har inte varit på topp men nu när det börjar bli finare väder och så orkar jag inte blogga lika mycket. Ni får helt enkelt stå ut, hehe ;)

Och så tänkte jag bara skriva att jag har fått rätt många "roliga" komentarer på sistone. Tycker inte det är så jättekul precis. Jag fattar att det är på skoj men jag tycker inte det är kul+ att den/dom som komenterar ljuger (för er som undrar har jag tatt bort komentarerna) . Så jag tycker ni ska sluta med det för jag vet ändå vilka ni är, så ni kan lika gärna skriva era riktiga namn om ni nu ska komentera. Borde väl ta det positivt att folk som inte känner mig orkar sitta och komentera, men kom igen, skaffa er ett liv :P

Så, det var allt! Kram <3


Skolavslutning

Nej, inte jag! Men min brorsa ska få sommarlov idag ( rimelirim!) . Jaja, vi ska iaf gå ner till hans skola snart och kolla. Men Emma, Mathilda, Johanna och Matilda ska också dit för dom har oxå syskon där. Nu måste jag gå! Puss ;)


Biiiioooologiiii, är kärlekens magi....

Tjabba! ;) Gjorde precis 2 frågor till ett spel vi gör i biologin (Därav rubriken. Rad från Abc av Anna Book, hehe). Nu ska jag även plugga lite matte - har prov imorgon!  Vi höres ^^


Konfirmationsmöte



Hej allihoppa! :D
Shit vad det regnar ute asså :O Som tur var så klarade vi oss hem, det duggade lite bara när vi cyklade. Jaja, ikväll ska jag iaf på ett konfirmationsmöte där man får reda på lite mer om dom olika som man kan välja mellan, men jag har ju redan valt men det kan ju alltid vara bra att gå ändå :) Emma ska också dit så då blir det ju roligare också! Nej, nu ska jag gå och fixa lite mellis. Peace ;)





Bikinisarna







Varje del kostade 99 kr och dom kommer som sagt från stadium.


Hot or not??

   

Själv tycker jag denna bikinin var jättefin! Speciellt ryggen på toppen som är cool och annorlunda :) Framsidan på toppen är ju som vilken bikini som helst, men ryggen väger verkligen upp det!

Bikinin kommer från Victoriassecret och kostar $48  $36 just nu på rea!


Mot Ellas place →

Hej hej! :) Var på stadium en snabbis förrut för att kolla på bikinisar. Hittade en topp och 2 trosor men jag visar dom sen. Nu ska jag iaf gå hem till Ella. Vet inte vad vi ska göra, kanske kan övertala henne att gå och bada ;) Vi hörs! Puss ;)


Göttans ;)


Jag och Mathilda för ett tag sen (väldigt redigerat). Hon var magsjuk idag, stackarn :(  Krya på dig! <3



Hello everyone! :)
Idag fick vi sluta 13.05 istället för 14.20! Riktigt gött (haha) ! :D Jaaa.... har inte så mycket mer att skriva just nu, så vi hörs helt enkelt senare. Puss ;)


Naaw ♥

Den här videon är ju så söt att man bara dööör ♥ Kolla själva och se:




(tidsinställt)

Duscha

 

Halloj! ;) Nu ska jag duscha, intressant va?? Nej men sen ska jag väl antagligen sova eller nåt (försöka iaf) , kanske läser lite först :) Vi hörs! Kram <3


Summer ♥



Åhh, tänk om 1 ynka vecka så är det slut på skoldagar i 7:an för min del!! :D
Ofc så längtar jag ju jättemycket, men ändå inte... 7:an har gått så otroligt fort, och tänk om hela livet går så fort? Då sitter vi ju snart här som 72 åriga gamla tanter och tänker tillbaka på allt kul vi har gjort! Skämt åsidå, hehe, men tänk om?! Aja, nu ska vi tänka positivt och ta vara på sommarlovet som väntar och njuta VARENDA dag och leva i nuet, right? Jag ska iaf fånga dagen - Carpe Diem - och hitta på massa skoj med vänner och familj. Ska bla vara på landet, åka till Mallis i 1 vecka, åka och kolla på nån fotbollscup där Filip spelar och självklart SOLA, BADA och vila upp mig inför 8:an ;) Har ni några planer inför "summer 2011"??  Pusselipuss ;)


New

Halloj! ;) Var ju som sagt på Ullared i går. Köpte inte alls mycket jämfört med vanligt, men här kommer iaf bilder på det jag köpte:


gummistövlar




flippflopps



jeans



tröja




Sims 3 - utomhuslyx




Värmeskyddande mousse




ansiktsmasker



Så, det var det! Nu ska jag och min brorsa cykla till en sjö och bada, så jag måste gå. Kram :)


Just nu - på väg till rodelbanan

 
bild från google



Tjabba! :)
Just nu är jag antagligen på väg till ett ställe där vi ska åka rodel, så detta är alltså ett tidsinställt inlägg ;) För er som inte vet vad rodel är så åker man på en vagn/pulka nedför en lång bana, typ på en rutschkana. Har åkt det nån gång förrut på Fun city, men nu är banan mycket längre+att dom har en lift där man krokar fast sin vagn/pulka och åker upp på den så man behöver inte bära den själv upp för en lång uppförsbacke, vilket är skönt! ;)

Nej, ni får ha det så bra så bloggar jag när jag kommer hem. Kommer förhoppningsvis några bilder då också på när jag åkte! :)  Åhh, just det! Kommer nog inte kunna blogga förrän måndag igen ändå för vi ska sova över i nån stuga på väg hem (lördag-söndag)  och på söndag ska vi till Ullared, yiiihoo! :D Men det kanske kommer några tidsinställda inlägg, vem vet?;) Kram på er <3


Thaimat





Hallå hallå! ;) Jag och brorsan käkade precis lite thaimat (m & p är på hard rock med några kompisar) , mums :P  Tycker thaimat är jättegott, gör inte ni?? Vet inte riktigt vad jag ska göra nu? Kanske läsa lite och sen kolla på Glee. Japp! Det låter som en bra ide, så så får det bli :) Kram :D


Höghöjdsbana! :D


Båda dom här bilderna är från stället vi var på. Kälken åkte både jag och Emma och den var riktigt skojig!



Hej hej! :) Igår var ju som sagt jag och min familj och gick en höghöjdsbana tillsammans med Emma och hennes familj. Det var superkul men lite läskigt! :) Man var rätt högt upp alltså! Den högsta som jag gick var nog 6-8 m upp i luften eller nåt sånt. Det låter ju inte så högt, men jag kan berätta att det är rätt högt upp när man väl är däruppe ;) Tänk då att dessutom gå på tex smala stockar som hänger däruppe eller åka linbana och bara kasta sig ut över kanten! Men det var jättejättekul och jag rekomenderar er verkligen att prova på det själva. Stället vi var på ligger precis vid Borås djurpark och heter Upzone. Puss ;)


Kvällens Outfit



Örhängen - H&M
Solglasögon - New Yorker
Jeansjacka - ?
Kofta - Svea
Tunika - Gekås
Vitt linne - Gekås
Jeans - New Yorker
Skor - Converse
+ vit väska


Petter och September

 

Hej! :) Nu (eller ja, om ett tag) ska jag åka in till Liseberg och kolla på Petter och September. Jag, Julia, Emma och Mathilda ska åka dit ett tag innan och ha picnick där så vi får bra platser. Det kommer säkert bli toppen! :D Massa andra från våran klass ska också dit så vi får väl se om vi träffar nån. Puss på er ;)

5 dagar ledigt!! :D



Åhh, så skönt!!
5 dagar ledighet ligger nu framför mig och det känns så härligt! Ska ni läsare göra något speciellt?? Själv ska jag bla gå höghöjdsbana på borås djurpark, åka rodel, ta en sväng till Ullared och kanske åka till landet :) Skojeliskojskoj! ;) Men det är ju såklart jätteskönt att bara vara hemma och slappa det med! Ha det gött ;)


RSS 2.0
Test