Svensson svensson



Hej hej!
Sorry sorry för dålig uppdatering, men hade annat roligt att göra idag... Först spelade ju jag och min brorsa tennis med Oscar och Sofia och sen åkte vi hem till oss och åt mat och så, men det visste ni ju redan ;) Vi gjorde även andra saker men orkar inte skriva allt här!

Sen när dom tog bussen hem vid 5 nån gång, så åt vi (Filip, mamma, pappa och jag) middag jättesnabbt, och så åkte vi direkt in till Bergakungen och kollade på Svensson Svensson - I nöd och lust. Den var faktiskt bra! Såg ni den när den gick som serie på Tv för kanske 2-3 år sen?? Det gjorde iaf jag, och om ni gjorde det och tyckte det var kul, borde ni absolut se filmen! :D

Jao jao, nu ska jag kolla på Ensam mamma söker på tv3play och sen troligtvis sova eller nåt. Imorgon ska jag vara med JohannaPanna och sen träna innebandy på kvällen. Hörs imorgon! Puss ;)

Tennis



Godmorgon! :D
Nu ska jag och Filip ta bussen och möta upp Oskar och Sofia, och sen ska vi spela tennis. Efter det ska vi åka hem till oss och laga mat och så. Men jag kommer inte blogga då eftersom jag vill vara med dom så ja, nästa inlägg kommer ikväll (eller så kanske jag kan iPod blogga lite snabbt?) . Jaja, nu måste vi skynda oss till bussen! Puss ;)

Cupcakes ♥






Hej!
Bakade cupcakes förrut, och här ovanför kan ni se resultatet ↑ :) Denna gången blev det vanlig muffins med lite citronsmak och rosa, citron och choklad-smakande frosting. Har inte smakat på dom ännu, man ska göra det snart :) Kram! ♥


Innebandymatch

Hallå! ;) Sitter i innebandyhallen nu och väntar på att matchen ska börja. Bloggar mer när jag kommer hem. Puss! ;)


Sonntag



Hej och godmorgon sötisar! :)
Har precis gjort mig iordning. Blev en lugn morgon idag med ^^ 

Lite senare ska jag ner till innebandyhallen och kolla när min brorsa spelar match, men ska fixa lite med designen först för ska inte åka förräns om en timme ungefär. Är nästan klar med allt runt menyn och inläggen, men har inga bra bilder till headern så har inte börjat med den än. Om ni tycker jag ska ha nån speciell färg på bloggen så kommentera gärna det! Puss ;)

Sims 3



Hej hej! :)
Emma och hennes familj gick precis hem. Vi åt middag och efterrät med dom såklart, men sen spelade jag och Emma även Sims 3, Super Mario Bros, Mariokart och vanligt hederligt kortspel ;) Mycket spel där... Men sen så var även Filip, Emma, Karl-Axel och jag ute och kollade på alla barn som gick "bus eller godis", och Filip gick in och "busade eller godisade" hos dom som kommit till oss eftersom vi kände igen vilka det var :P 

Nu ska jag kolla lite bloggar till på datorn och sen lägga mig. Man ställer ju om klockan inatt så tjänar en timme på morgonen som jag kan sova på :D Men kommer antagligen vakna ändå.... Jaja, kommer inte på så mycket mer att skriva nu. Kram och godnatt ♥

Fototävling



Är med i en fototävling på Andreas blogg. Temat var "Höstbilder", och här ovanför kan ni se mitt bidrag ↑ Gå gärna in och rösta på min bild sen om den kommer med, men isåfall kommer jag påminna er då ^^

När som helst!

Halloj! Nu kommer Emma och dom när som helst :) Ska bli skojeliskoj! Vi kommer antagligen spela Wii super Mario Bros nästan hela tiden ^^

Det jag har på mig är en svart klänning, lila strumbyxor och en långkofta ↓





Ha en bra kväll! Puss ;)


Freeport

Hej hej!! :) Försökte mobilblogga förrut men den dumma appen kunde tydligen inte publicera inlägget! Så typiskt *pust*. Men men, får blogga nu istället :)



Det jag tänkte skriva förrut var att jag skulle åka till Freeport med min familj, och det är jag hemma från nu :) Vi svänge också in på IKEA på vägen hem för att äta lunch. Tog en ceasar sallad - så himla gott! :)

Ikväll kommer Emma och hennes familj hem till oss för att äta middag och så, så borde nog städa mitt rum lite :S Mitt skrivbord är helt överbelamrat med saker, haha :P Kram kram ♥

Nytt igen! :S

Hej hej! Var så himla trött på min gamla design så gjorde en ny lite snabbt. Denna är dock bara tillfällig :S  Eftersom jag aldrig blir nöjd med mina "designer" så tänkte jag lägga ner mycket tid på nästa så att den verkligen blir bra :)

Ska spela kort med mamma nu och äta lite godis. Kram ♥

Höstlov!

Hej! :) Åhh, gud vad skönt med lov! Kan verkligen behövas så man får en liten paus från alla läxor ett tag (fast vi har ju då fått läxor över lovet då av våra SNÄLLA lärare :S )

Har lite planer inför lovet, men inte så jättemycket. Kommer säkert vara med kompisar några dagar också, men det är inget som är bestämt ännu. Tänkte ta och köra på lite "Kissie style" och lägga ut veckans/lovets planering ^^

Men somsagt, detta är bara som det ser ut just nu :) Ha det så bra! Puss puss ;)


Flätor in my hair ^^

Hej hej! Borde igentligen sova nu för att orka upp imorgon, men tänkte vara så snäll och blogga lite först. Sounds good, huh? ;)

Nej men kom hem från träningen runt halv 11. Vart kul idag på träningen som vanligt! Stör mig dock lite på damerna, men inget jag ska gå in på här...
Iallafall, när jag kom hem så duschade jag och fixade mig. Duschade mitt hår så satte upp det i 2 flätor eftersom det inte torkat än, och så får jag fina vågor i håret imorgon :) Ha det bäst! Puss ;)


"Kortspels perioden" ♦ ♣ ♥



Halloj! :P
Hade det förbaskade (haha) No-provet idag! Det gick bra för mig tror jag, men vissa frågor var riktigt kluriga. Ni vet sånna där man ska dra egna slutsatser och komma fram till svaret med hjälp av andra saker man lärt sig och bla bla bla :S Men men, riktigt skönt att det är gjort.
 


När vi ändå pratar om skolan så tror jag vi spelade bluffstopp på alla raster idag! Våran klass har haft massa perioder där vi gjort olika saker, haha :) Tex hade vi en där vi alltid körde Yank is upp/ Yankees upp (stavning?) och nu är vi inne i "Kortspelar perioden" då vi antingen kör tecknet, maffia eller bluffstopp.


Jaja, iallafall så åt jag precis middag. Det blidde (ja, jag vet att det ordet inte finns) soppa och bröd, och sen tårta till efterrätt ^^ (från igår då mammis fyllde år).
 
Nu ska jag gå och byta om till innebandy kläder, för om ca 45 min bär det av till träningen. Puss ;)


spela.se - papas taco bar

Hej hej! :) Sorry för dålig updatering senaste dygnet, men har haft fullt upp med bla läxor, träna, fira mamma m.m Blir så ibland :S Men men, nu blir det nya tag! Är ju höstlov snart och då ska jag försöka ha bättre uppdatering. Kom gärna med tips om vad ni vill att jag ska blogga om också! Är ju trots allt ni som läser :) 


image description


Alldeles nyss satt jag och spelade ett spel på www.spela.se :) Hade inte vart inne där på huuuuur länge som helst, så tänkte bara kolla om jag hittade nåt kul spel eftersom jag inte hade nåt bättre för mig :P Kommer ihåg när det ända man gjorde när man var inne på datorn var att spela spel där, haha!  Goda tider det där när man slapp blogga hela tiden! Haha, nej då! Bloggar för att jag tycker det är kul! :D Men det spelet jag spelade hette något med "papas taco bar",  och man ska helt enkelt fixa "tacosar" till kunder efter deras beställning ^^

Ska stänga av datorn nu, fixa mig och sen sova. Vill vara utvilad till provet imorgon! Pussisar och godnattisar ;) ^^

Chili

       
Var dock inte någon av dessa jag fick hem, men det var dom ända bilderna jag hittade på Google.... :P




Har ni fått hem tidningen Chili ? Jag fick den igår :)  Det är en tidning för alla 8 och 9 som handlar om allt möjligt typ. Lite vad som har hänt, mode, gymnasieval, kändisar m.m Jag tycker den verkar väldigt bra, specielt eftersom den är gratis. Haha, nej men den verkar bra!


Ensam mamma söker + kaffedrink

Hej! :) Ska sätta mig och kolla på Ensam mamma söker nu och dricka min goda kaffedrink!! Mums mums, mys mys ;) Sen ska jag träna inför No provet. Mindre mys mys.... Puss ;)

Mumsig kaffedrink

         

Du behöver:

• 0,5 dl kallt kaffe
•2 msk sirap
•1 tsk kakao
•1 tsk socker
•2 dl mjölk
•1/2 banan
•Is (ca 5 isbitar)


Mixa allt i en mixer och häll upp i ett glas. Drick! :)

 


Jag hatar verkligen kaffe, men den här drinken var väldigt god! Absolut värd att prova, och väldigt enkel att göra. Perfekt om man vill lära sig dricka kaffe, då den smakar lite kaffe :)


Läxtime

Okej, jag erkänner. Läxor är det bästa jag vet! :D (eller inte...)


Monday!

Hallå där! ;) Är hemma från skolan nu :) Måndagar är så himla sköna! Först har vi klassråd, sen No-labb, hemkunskap och sist B-språk. Tummen upp på det! Det värsta är väl att andra dagar blir jobbiga... hehe.

Ska läsa lite bloggar nu och slappa. Sen måste jag göra läxor. Skjuter upp det hela tiden eftersom jag inte orkar... KRAM <3


***

Hej hej! :) Ska snart gå och lägga mig, men tänkte skriva lite kortfattat vad jag gjort idag först. Låter bra va?? ;) Nej men jag har spelat inntebandymatch (blev 4-4), busat med mina kusiner som var här och fikade, spelat iPod spel, duschat, ätit m.m 

Ska kolla igenom spanskan snabbt nu, har glosor tills imorgon och kan typ hälften.... Oppsi! Men jag orkar bara inte göra läxor på helgen! Därför har jag inte tränat någonting på varken tyska eller No, och har prov på tisdag och torsdag :S Blir väl att träna jättemycket imorgon då... KUL!

Men men, ska somsagt lägga mig nu, vill ju inte vara skittrött imorgon! Klockan är iochförsig inte så mycket, men ska ju fixa mig innan och så också. Puss! ;)




Mys <3

Hej hej! Har haft en jättelugn och skön lördag :)

Började ju med att jag vaknade halv 12 (!), sen åt jag frukost, duschade, gjorde mig iordning och sånt. Sen vid 1 ungefär åkte jag och Mathilda till Torget. Vi hade tänkt att kolla i massa affärer men vi var så trötta så vi gick bara till några, sen köpte vi milkshake och satte oss i 2 fotöljer och latade oss tills min mamma kom och hämtade oss, haha! Åkte hem till mig då och kollade på film och slappade :)
Sen åt jag middag och efter det kollade jag på "fångarna på fortet" med mamma och Filip och åt gooooodis :P

Har en viktig match imorgon och måste gå upp rätt tidigt, så hade tänkt att börja fixa mig för natten nu. Puss! ;)


11.27

Shit, haha, vaknade nu! Har nog aldrig sovit såhär länge :S Men kan bero på att jag är ensam hemma nu, och annars brukar mamma eller pappa alltid väcka mig runt halv 10 :)

Men ska gå och äta frukost nu, och sen hitta på något! Puss ;)


Disco

image description

Hej!
Är hemma från alla discon nu :) Våra discon var jättekul! Min sysslingar (dom är typ 6 och 8 år) som går på samma skola som jag var där :) Så himla söta och dom köpte massa godis :P  Men vi tjänade mycket pengar så det var ju bra (alltså inte det att dom köpte! :P). Fast vi hade rätt mycket godis över :S

Men vid 9 när våra discon var slut så åkte jag och Mathilda till ett annat disco som min brorsa hade och kollade runt lite :) Sen så gick vi hem till Mathilda och åt Tacos och godis och skypade med Hugo, William och David.

Men nu är jag iaf hemma och skypar med Mathilda och killarna här ifrån istället, haha! :P Men kommer inte på nåt mer att skriva nu, så ni får ha det så bra! Kram och Godnatt ♥

Godmorgon!

Hej alla! :P Gick upp för ca 45 minuter sen och är redan helt klar! :) Trodde det skulle ta mycket längre tid att packa gympapåse, ät frukost och sånt så har 40 min kvar tills jag ska gå :S Jaja, vet inte riktigt vad jag ska göra, men kommer nog på något.

Men ikväll ska min klass ha disko för lågstadiet på skolan för att tjäna pengar. Kommer bli jättekul! Gillar att fixa, planera och sånt :) Men det jag tänkte säga med det var att vi slutar 15.35 och sen ska vi vara tillbaka i skolan 16.30, så kommer inte hinna blogga då, eftersom det tar ungefär 15 min att cykla hem och sen 30 minuter att gå tillbaka :S Men men, har redan bestämt vad jag ska ha på mig så kommer nog gå bra! Det ända jag inte vet är vad jag ska vara utklädd till - vi ska nämligen ha maskerad disko för dom små, och då tänkte vi att vi också skulle vara utklädda. Ha en bra dag! Puss ;)

image description

Öppethus

Hej! Ska ha "öppethus" ikväll på min skola, så ska åka iväg dit nu. Min klass kommer visa föräldrar och syskon hur det går till i hemkunskapen genom att baka muffins, och sen ska vi också ha ett "NO-rum" där vi visar lite saker som har med ljus att göra. Efter att ha hört vad dom andra klasserna ska göra så kommer det vi ska göra bli jättekul! :P

"Öppethus" är mellan 17.30-20.00,
Så ska till träning direkt efteråt. Den börjar 20.30 så det blir perfekt eftersom hallen ligger precis bredvid. Puss på er! ;)


3 rätters

Hej hej! :) Gissa vad vi fick att äta idag i bamba? Jo, 3 rätters! Det var jättegott verkligen! Hoppas vi får det igen snart :D Men vi fick iaf:

Förrätt:   Nån brödbit med nån röra på. Vet ej vad det var i den men det var jättegott ändå, haha!

Varmrätt:  Kyckilng file' med typ stekt potaits och rödvinssås. Jättegott det med!

Efterrätt:  Chokladpudding med grädde. Också supergott!


Tror detta var det godaste jag fått i bamba under alla mina skolår :) Kram <3

Modelljakten

Hej! :D Mathilda gick precis hem. Efter att hon bloggat så lyssnade vi på mer jullåtar (haha), gick en promenad, pratade och gjorde lite mer läxor.

Åt middag alldeles nyss och nu ska jag äta glass med chokladsås och maränger och kolla på Modelljakten. Puss! ;)


all the other kids








Felicia, Filip och lilla jag :)

Hallå alla felicias läsare! Det är jag som är Mathilda, Felicias allra bästaste vän ni vet? :) Vi har nyss gjort läxor och nu sitter vi, som alla normala barn, och lyssnar på jullåtar (ja, vi vet att det är oktober). Det känns som att det kommer börja snöa eller något nu, men det är så mysigt så! Ha det så gott allesammans!

Katter äter många konstiga saker! XD

Katt åt fjärdedel, bråk i magen.


Katt åt lampa, lös i magen.


Katt åt stol, satt fint.


Katt åt en till stol, satt i halsen.


Katt åt trädgård, fick rabatt.


Katt åt tåg, blev tuff.


Katt åt telefon, tog en lur.


Katt åt socker, blev söt.


Katt åt sko, fick sparken.


Nästa - skolan -->

Hej! Nu ska jag cykla till skolan. Mysigt i detta vädret :S Men vi har idrott första lektionen så har på mig dom kläderna nu, så kläderna jag ska ha resten av dan kan ju inte bli blöta iaf! :) Puss ;)


Ensam mamma söker



Hej! :) Ska kolla på Ensam mamma söker nu på www.tv3play.se . Missade det förrut pga av att jag satt och laddade ner en sak till datorn och var jätteglad för det - men sen så funkade det ändå inte! Snacka om att man blir sur då! :|  Hade velat ha det jättelänge och börjat planera massa saker till bloggen. Kan ni gissa vad det är?? Tror det är ganska lätt :) Men somsagt, det funkade inte så är lite små sur nu kan man väl säga, haha!

Men nu ska jag kolla! Hade tänkt gå och lägga mig tidigt tidigare än vanligt idag också, så måste börja kolla nu om det inte ska bli för sent. Kram och Godnatt ♥

Hemmagjord pizza



Hejsan svejsan! :P Ska gå och äta middag nu - hemmagjord pizza. Mumma! :) Sen ska jag göra lite läxor = booring :(  Men det måste ju göras så ja... Men ska somsagt äta nu. Puss! ;)

Uggs

Åhh, jag tycker det ser så himla gulligt ut när man går runt i uggs! Ser ut som man har små klumpfötter = jättegulligt ^^ Speciellt om dom är lite,lite slitna typ, och lixom veckade där man böjer foten, haha! :) Fattar ni?





Men är rätt sugen på att köpa ett par uggs, dom är ju så himla sköna! Ullen/vadden -eller vad man ska säga- som är inuti äkta Uggs lixom omsluter foten (haha! :P), och det är så himla varmt och gosigt! Men om jag köper några blir det troligtvis domhär:



Modell: Bailey button, Färg: Chesenut


Mathilda ♥





Hej finisar! ;)
Mathilda kommer hit om ett tag och då ska vi kolla på film och mysa. Perfekt avslutning på en skön och rolig helg, eller vad säger ni? Vi ska antingen kolla på "Love and other drugs" eller "You again" tror jag :) Vi skulle igentligen gått på bio, men det fanns ingen film vi ville se sådär jättemycket - förrutom "Friends with benefits" men den gick inte förrän kl 9 och Abducation men den var från 15 - så vi valde det här istället. Men ska ta på mig min Onepiece nu, och sen fixa lite grejs. Puss och Kram! ;)


Landet

Hej! :) Ska snart åka till mitt sommarställe och plocka in allt för hösten. Man känner verkligen att det är höst/vinter ute nu. Är ju skitkallt ute! Men jag tycker det är mysigt att ta på sig tjocka jackor, vantar, halsduk och sånt :)


Just nu kollar jag bloggar, facebook, lyssnar på musik från spotify och sånt. Men måste gå snart för mamma, pappa och Filip ska hämta mig och sen åker vi. Vi ska inte vara där så länge, men får se om jag orkar blogga direkt när jag kommer hem. Ha det så bra! Puss ;)


Jag och Johanna ♥

ZzzzZz....

Hej! Är skit trött nu, ögonen håller på att åka igen :P

Men våra kompisar gick för ett tag sen. Först spelade vi ju Beachvolleyboll, sen åkte vi hem till oss och åt middag och efterträtt och godis. Sen "lekte" vi "barn" med varandra :D Först var vi inne och typ pratade och gjorde ingenting riktigt. Men sen gick vi ut och gjorde lite saker :) Såg bl.a. en död råtta som svansen stog rakt upp på, haha. Den var helt stelfrusen antar jag :S

Men ska sova nu, är som sagt jättetrött. Kram och godnatt <3


Beachvolleyboll

Hej! Ska iväg och spela Beachvolley nu med Sofia, Oskar, Hanna och Jesper + föräldrar. Kommer bli jättekul! Efterråt ska vi äta här hos oss och så. Ha en bra kväll ♥ Puss ;)


Justin Bieber

Hej! Sitter och lyssnar på Justin Bieber på högsta volym :) Min brorsa var här förrut, men han gick när jag satte på, haha! :P

Men ska snart dra till innebandyhallen och kolla när min kompis spelar match. Och sen lite senare ska vi spela beachvolley med några kompisar. Puss! ;)


Match

Hej! :) Kom precis hem från innebandymatchen. Vi vann med 6-4! :D Jag la ett mål också *Wiee :D* .

Men ska ta lite godis nu och sen kolla på Gossip girl tror jag, men får se. Puss! ;)


Nytt

Blev lite nytt igen... Var inte riktigt nöjd med den förra :S Blir typ aldrig det! Kommer fixa mer någon annan dag :)

Hoppas att vi får hoppa höjdhopp! XD



Hej! :)
Är hemma mycket tidigare idag för att våran geografi var inställd och då flyttade vi fram idrotten. Så himla skönt att sluta ungefär 1 istället för halv 4! :D Annars hade vi haft en till håltimma på ungefär 2 timmar, eftersom SO:n är 1,5 timme och sen + lunchen. Har ju också alltid håltimme på förmiddagen på fredagar ( det var då jag bloggade ).

Men vi hoppade höjdhopp idag på gympan iallafall (därav rubiken. Stämmer inte så jättemyket, men tyckte det lät kul med massa "hopp" i :P ) Det var rätt kul förrutom att jag skrapade upp min armbåge jättemycket och har ett vitt sår där nu eftersom alla hud är borta :S  Men var iaf bland dom 4 bästa i våran klass av tjejerna (alla vi hoppade 1.25), så det var ju jättekul! :D  Puss! ;)

Håltimma



Hej! :D
Har håltimme nu, så tänkte passa på att blogga lite. Snällt va? :) Haha, nej men hade inget annat att göra typ. Vi ska inte ha geografi provet idag för våran lärare är sjuk! Så himla typiskt, jag som kunde allt så bra! :(  Men men, kommer troligtvis ha provet om en vecka ist. Men ska spela kort eller nåt nu con my friends. Puss! ;)

Godmorgon godmorgon!

Vaknade för ett tag sen, och har precis tatt på mig mina kläder och så. Ska gå ner och äta lite frulle nu och sen packa gympaväskan, och sen är jag redo att gå! :) Kommer antagligen gå runt och rabbla huvudstäder, floder och berg i mitt huvud hela dagen, haha! Men här får ni en bild på dagens outfit :) Puss! ;)


Godnatt <3

Hej! :) Kom precis hem från träningen. Ska duscha nu, sen äta nåt och läsa klart sidorna i geografin och sen ska jag sova. Kommer vara skittrött imorgon eftersom jag ska upp halv 7 och inte kommer somna förräns typ halv 12. Men men, inget att göra åt :S Kram och godnatt på er sötisar! ;)


Hur svensk är du?


Hur svensk är du?

[] Ditt efternamn slutar på -son
[] Du känner någon som har samma förnamn som du
[] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[X] I din familj är ni 2 barn
[X] Du har en mamma
[X] Du har en pappa
[X] Du bor i hus (radhus?)
[X] Dina föräldrar är mellan 35-60 år gamla.
[X] Dina föräldrar har gift sig
[X] Din mamma är yngre än din pappa
[] Din pappa heter Lars
[] Din mamma heter Anna
[] Din familj har en Volvo
[X] Din familj har en silver eller röd bil.
[X] Du har tillgång till Internet hemma
[X] Du har egen mobiltelefon
[X] Du har ett eget rum
[X] Du har varit utomlands minst 2 gånger.
[X] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna.
[] Du har varit i Grekland.
[] Du har varit på Öland minst 2 gånger.
[] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[] Din familj har en husvagn
[] Dina föräldrar röker
[X] Du har husdjur
[X] De flesta i din familj är blåögda (alla utom jag :P)
[] Du äter inte McDonalds / pizza / tacos.
[] Du följer Allsång på skansen.



Tråkigt "test" från facebook som man lägger upp på sin blogg när man inte kommer på något annat att blogga om :S

♦♦♦♦♦

image description

Hej sötisar! ;)
Åt precis middag med min familj. Blev kycklinggryta idag. Gott!

Men innan det så pluggade jag europakartan inför geografi provet, och nu ska jag läsa igenom sidorna också. Ca 20 sidor är det. Funny! :S Men det måste göras, och eftersom vårat betyg ska sättas efter det här provet/tentan så är det ju väldigt viktigt!

Men ska på innebandyträning sen också, men åker inte förräns ungefär halv 8, så har gott om tid på mig. Har ju "Sen-träning" på torsdagar så kommer inte hem förräns typ 10- halv 11.


Nej, men nu måste jag gå och plugga - plugga - plugga! Puss! ;)


Todays


Dusch

Hej hej! :D Kom precis ut ur duschen :P Var ju på träning förrut, därav den dåliga uppdateringen.

Men ska ta på mig min OnePiece nu och sen träna lite på geografiprovet, spanskaprovet, svenska talet och säkert nåt mer. Kommer inte på nåt mer nu bara :P Kramis <3


Videobloggis! ;)


Läxor, läxor och ännu mer läxor!



Cha cha! ;)
Var i skolan idag som vanilgt. Gjorde "kameror" på No:n och raggmunkar på hemkunskapen. Kul kul! Ska träna inför Geografi tentan nu på Seterra. Jättebra att träna på länder, huvudstäder och sånt där. Finns att ladda ner gratis om man söker på google. Sen blir det väl att göra lite mer läxor. Har 9 läxor + 2 prov denna veckan. Härligt! :S Men har gjort några redan så är inte så farligt.Nej, lika bra att börja så att man blir klar! Kram ♥


KLAR



Så, nu är det viktigaste med designen fixad! :) Dvs header, bakgrunsbild, bredd och sånt där. Kommer antagligen pilla lite mer med den, men det får bli någon annan dag.



Hej förresten! :P Ska sätta mig med lite läxor nu och sen kolla på Partaj. Tror Kisse skulle vara med idag :) Läste ni om henne i Frida btw? Är det bara jag som tycker att hon verkar snäll och smart? Har tyckt det länge, hehe :P Jaja, måste sluta (eller ja..måste och måste. Mer VILL). Puss ;)


Gudstjänst

Hej hej! Försökte blogga från iPoden förrut men det funkade inte :( Så himla dåligt, har ju funkat förrut!  Men det jag tänkte skriva då var att jag skulle åka hem till en kompis och fika, och sen skulle jag, han, min mamma och hans mamma gå på en gudstjänst eftersom båda vi ska konfirmera oss och behöver gå på 12 st. Så nu är jag hemma från det :) Var en helt okej gudstjäns faktiskt. Det var ett band där som sjöng mycket och så var det ungdomar som höll i det så det var lite mera "lättsamt" om man säger så. Men träffade många andra där jag kände också, bla Emma och Matilda :)

Men ska fixa min header nu. Hände ju nåt konstigt med min meny igår så var tvungen att återställa min stil och kodmall och börja om. Men var ändå så trött på min gamla design så det gjorde inte så mycket. Det ända jag behållde är ju typsnitt, det runt inläggen och hur menyn ser ut (kopierade det innan jag återställde). Som ni ser har jag ju lagt in en bakgrund med bilder på mig själv, och hela syns ju inte för lite kommer bakom, så här kommer en bild på den. Kram ♥


Minecraft

Hej hej! Vi kom precis hem nu. Vi spelade minecraft typ hela tiden, hehe :P Nej då, vi åt middag, Efterrätt, godis och pratade också! Haha! Men ska fixa mig nu och sen lägga mig. Hörs imorgon! KRAM & GODNATT! ;)

Pairs in Gossip girl ♥


Middag

Hej! :) (tidsinställt)  Är somsagt hemma hos Filips kompis John nu och äter middag, hans mamma är min lärare faktiskt ^^  Är där med hela familjen, så det är säkert jättemysigt :) Men ville bara skriva detta så att ni har nåt att läsa medans jag är borta och vet vad jag håller hus, hehe :P Vet inte riktigt när jag kommer hem, brukar bli rätt sent när vi är hos dom :) Men ska försöka blogga när jag kommer hem, men då blir det troligtvis från iPoden. Peace! ;)



Bilden kommer från www.weheartit.com , men jag har redigerat lite i picnik och lagt dit texten :)

---

Åhh, vet inte vad som har hänt med min design! Skulle byta till en tillfällig header bara eftersom jag var så otroligt trött på min gamla, och så blev allt jättekonstigt. Och så är det nåt konstigt med designadinblogg.se också, så kan inte gå in där och kolla. Så ja, min design ser lite konstig ut nu bara så att ni vet :P Ska försöka fixa det såfort som möjligt, dock inte idag bara för har annat att göra nu. Kram :)

P.S Menyn har hoppat längst ner om ni behöver kolla nåt där D.S


Ut och springa

Japp, så bra gick det min "Dagens Planer" lista, haha! Bröt den efter typ 10 minuter, och inte ens det XD Men efter jag sprungit kommer jag nog följa min lista. Läxorna är ett måste iaf, och middagen då. Det andra kan jag ju göra imorgon. Hörs när jag kommer tillbaka. Puss ;)



Har på mig mina nya träningskläder från Stadium. Tyckte egentligen inte färgen på jackan var så jättesnygg precis (rödare irl), men om man köpte den + löpartights så var det billigare än att bara köpa löpartightsen och dom ville jag ju ha :P Men den är ju bra att ha iaf nu när det börjar bli kallare.

Dagens planer

Hej och Godmorgon! :) Sitter fortfarande i min pyjamas och latar mig :P Men ska bara skriva klart detta och sen ska jag fixa mig. Har haft en lugn och skön morgon iaf. Vaknade/blev väckt runt halv 10. Då åt jag frukost med familjen och sen har jag bara slappat och inte gort någonting. Skönt! :)

Men här nedanför kan ni se dagens planer än så länge. Kanske kommer på någonting att göra senare, men just nu ser det ut såhär iaf:





Pannband!

Hej finisar! :D Sorry för dålig update idag, försökte iPod blogga men det gick inte :(  
Har vart med Johanna på torget idag och shoppat lite ;) Kom hem för kanske 1,5 timme sen. Det var iaf jättekul! Köpte ett stickat pannband från Gina Tricot för 39 kr! Billigt och bra :) Bilder på det ser ni här nedanför↓ Johanna köpte lite mer än mig och slog till på en kofta och en ring från New yorker. Jättefina båda 2!



Men ska ta nåt gott att äta nu - dvs godis, glass eller nåt sånt :P - och sätta mig och kolla på Goissip girl. Massa kärlek på den serien ♥ Puss på er och ha en fortsatt trevlig kväll! ;) ♥

Hemma från träningen

Hej hej! :) Kom hem från träningen för kanske 40 minuter sen. Har ätit och duschat på den tiden :) Men träningen gick ganska bra idag tycker jag! Vi tränar ju tillsammans med damjuniorerna nu somsagt, och det är ganska kul :S Roligast är det att spela match för då så kör vi 97:orna mot dam juniorerna och det är ganska jämt. Men om nån undrar så är damj. mellan 15-18 tror jag ;) Jaja, nu ska jag borsta tänderna och så och sen lägga mig! Puss och godnatt (och lite fula fjortis hjärtan på det) <<<<<<<<<<<<<<<<3 ;)


Homeworks



Hej hej! Har suttit med läxor ett tag nu. Inte roligt! :( Har typ 7 läxor tills nästa vecka + geografitenta och veckan har inte ens börjat än. Jaja, inget att göra åt det ändå så ska inte klaga! Men ska på träning om ett tag som ni kanske redan visste, eller? Har ju träning Tisdag och Torsdag, så nu vet ni det! Hehe :P Men ska fortsätta med mina läxor nu. Puss! ;)

Skola snart!

Hej sötisar! Ska dra till skolan snart, men tänkte passa på att blogga lite innan :)

Ska iaf åka bil till skolan idag, och det är ju skönt eftersom det regnar och så ute :D Händer inget speciellt i skolan idag tror jag... Nej, inte nåt jag kan komma på nu men vi får väl se ;) Sen på kvällen är det ju innebandyträning, men åker inte förräns 20.00 ungefär så ska försöka hinna med att blogga innan det. Puss puss! ;)


( och här nedanför ser ni en bild på min förra design på bloggen!)


Just nu:

Gossip girl + kanelbulle + mjölk = mys <3


Fina ögonfransar



Smörj in ögonfransarna med vaselin på kvällen innan du ska lägga dig så blir det som en liten inpacking för ögonfransarna. Sen på morgonen tvättar du ansiktet som vanligt :) Otroligt lätt och kräver nästan inget jobb alls!

Pizza

Mmm, ska äta pizza nu! :D :D


image description

Hej hej! :)
Kom hem från träningen för ett tag sen. Har duschat och så bara :) Tänkte bara blogga en snabbis - eftersom uppdateringen vart dålig idag - för måste verkligen ÄTA! Skithungerig!  Och sen ska jag plugga spanska inför provet imorgon. Bloggar kanske senare. Puss! ;)

Kanelbullens dag


Stadium

Hej! :) Var på stadium förrut och köpte lite nya träningskläder. Blev sånna löpartights, en löpar jacka och en rosa (ofc) t-shirt. Orkar inte ta bilder på dom, och så speciellt är det ju inte heller :P

Men ska precis ta lite och äta och sen kolla på Modeljakten här på datorn och sen Svenska Hollywoodfruar. Har ju inte idrott imorgon pga. nutidsorientering, så behöver ju inte förbreda med kläder och så. Skönt! Puss! ;)


Väldigt vacker bild från när jag och Johanna var ute och tog bilder igår! :)

Skolkatalogen! :D

Yeey, våran skolkatalog har kommit! :D


Dress for the day

Tunika- gekås
Kofta - vet inte, det är mammas
Svarta jeggings - kappahl
+ Svea jacka och rosa stövlar

 


Partaj

Sitter och kollar på partaj! :D Går på 5:an kl. 21-22 på söndagar :)

 


Johanna och jag videobloggar!


Puss på er alla söta läsare! ;)

( I brist på fantasi...)

 


---

Har ingen aning om vad jag ska skriva om, så blir ingen bloggning just nu :S

3 rätters middag


Förrätt -
Minipizzor med philadelphiakräm, rucolasallad och parmaskinka.




Varmrätt - Potatis och purjolökssoppa med vitlöksbröd.



Efterrätt - Chokladmousse med godisbitar som dekoration.



Hej! :) Jag och min brorsa lagade ju som sagt 3 rätters idag till oss och våra föräldrar, och här ovanför kan ni se bilder på alla rätterna. Efter vi ätit spelade vi Alfapet och sen " Med vilda gester" - sjukt kul spel det alltså (med vilda gester)! :D

Nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på nåt/några avsnitt av Modelljakten på www.kanal5.se  - Kenza är ju med där! :P Kram och Godnatt sötisar ♥

Köp köp

Så, nu är vi hemma igen efter att ha vart och handlat. Vi hittade allt vi skulle ha, så det är ju bra :P Här kommer lite bilder:


Willys


Haha, väldigt vacker bild som jag hittade när jag kollade igenom bilder från sommaren. Johanna som är fotograf missade mig lite XD


Hej hej! :) Spelade ju match idag -första för säsongen- och det gick jättebra! Vi vann med 5-3 :D Gjorde 2 (kanske 3) av målen *stolt*, haha nej då :) Men har precis duschat och så nu. Har också hunnit med att äta sen jag kom hem.

Men om en liten stund ska jag och min brorsa gå ner till Willys och köpa lite grejer inför middagen. Jag och min brorsa ska nämligen laga 3 rätters till våra föräldrar, så vi ska handla och lag allt själva och så :) Mamma och pappa vet inte ens vad dom ska få för jag har planerat allt :P Nej men dom ska inte vara hemma när vi lagar det så ja, vi får hoppas att inte något går snett så vi brinner ner hela huset ;) Men ska fixa mig nu då så att vi kommer iväg. Love ♥

RSS 2.0
Test