Mallorca

Hej! :) Äntligen kommer inlägget om Mallis, eller vad säger ni? Aja, vi var iaf där i 1 vecka och det var helt underbart! 30-35 grader varje dag och strålande sol! Perfekt väder enligt mig för är det varmare så orkar man ju inte göra något :S Vi bodde hos våra busiga små kusiner som har en stooor lägenhet i Bendinat som ligger nära Palmanova och Magaluf (eller ja, det är ju inte kusinernas då utan deras mammas ) , och det var jätte kul! Dom är så himla roliga och söta - Johan 2 och Erik 5 - och hittar på massa tokiga saker typ hela tiden. Till lägenheten hörde iaf en pool, bara 12 lägenheter som delade på den också och hälften var typ inte där så vi hade den typ för oss själva. Sen var det kanske 200 m till havet. Badplatserna var verkligen jättefina! Nej men nu tänkte jag visa bilder och berätta till dom istället för annars blir det en så lång text ;)


Från fönstret i flygplanet på vägen dit



Här har vi "klipporna" som vi badade vid som låg kanske 200-400m därifrån vi bodde.






Pics på poolen vid deras lägenhet. Lägenheten hade btw en sovavdelning med 4 sovrum, 3 badrum och 1 kök och ett ganska stort vardagsrum. På bilderna ser ni mig, Filip och min kusin.




Stranden, låg ca 100-200 m därifrån vi bodde.



Jag och Filip i Magaluf ( ni vet där Kissie var ;) )



Ett jättefint ställe vi var vid en dag med saltvattens pool ( den ni ser på bilden) och jättefräcka klippor!


Nej, nu orkar jag inte visa fler bilder om jag ska vara ärlig :P Förutom dom små "utflykterna" till Palmanova/Magaluf (ligger precis bredvid varandra) och till saltvattenspoolen så var vi även i Palma en kväll. Där köpte jag 2 linnen från Zara - ett vitt och ett turkost. I Magaluf/Palmanova köpte jag också en fotkedja med små diamanter på. Men det var typ det vi gjorde. Eller jo! En dag hyrde vi bil och åkte runt i små byar och till ett stort köpcenter. Annars badade i poolen eller havet på dagarna och slappade eller åt på resturang på kvällarna. Jo just det! Nära där vi bodde fanns det en hamn där det låg jättestora båtar. Vissa hade typ 3-5 våningar! :O


En av alla båtar. Dom båtarna som var "små" där, är lixom jättestora hemma.


Ha det bäst! Kramis <3


Kommentarer
Postat av: Andrea

Men i förra inlägget skrev du ju att ni skulle vara där i tv¨å veckor men detta skrev du ju tre dar efter? Eller när var ni där egentligen?



Snygga bilder! Har oxå varit däär:)

2011-07-28 @ 19:02:28
URL: http://addiisblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test
Test