Hej igen :)

Hej hej :)

Ledsen att jag inte har bloggat på ett tag men det är min blogg så jag bestämmer, mohahaha.... haha nej skoja bara men jag har inte haft tid och så har jag inte orkat.

Men tänkte berätta lite vad jag gjort dom senaste dagarna iaf :)

I fredags var jag och tränade på träningsverket med Emma. Vi gick först 2 km på löparband, sen va vi på ett spinningpass och sen så gick vi lite till och körde lite på trampmaskinerna.

Igår så var jag och mamma på bolagret och ikea och kollade på saker till mitt rum. Hittade ett skrivbord och en stol på ikea som jag fick med med hem. Roligt roligt :D Satte såklart upp det igår + 2 hyllor över det.

Jag och min brorsa bestämde också äntligen vad våran lilla gulleplutt ska heta. Nån som vågar gissa?? Tänker snart lägga ut en bild på honom och då berättar jag också vad han heter. Så ni får vänta med att veta, haha. Elak jag e va? ;)

Kollade också såklart på


( vad tycker ni om deras nya logga?? Sj tycker jag att den är riktigt snygg :) )

Tycker ni rätt låtar gick vidare?? Jag tycker  att det var rätt låtar som gick till final, men att Elektrisk borde gått till andra ist för hon som sjöng som nr 2 ( kommer inte ihåg vad hon hette ;) ).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test
Test