Onsdag

Ledsen för den dåliga uppdateringen om senaste dagarna, men min kompis från Stenungsund har varit här tisdag-onsdag så jag har inte velat blogga utan har passat på att vara så mycket som möjligt med Andrea eftersom vi inte ses så ofta. Iaf så tänkte jag skriva lite kort om varje dag.

Måndag:
Jag var bara hemma och slappa nästan hela dan. Var med pappa och lämna av Filip på hans fridrottsskola, och på vägen hem därifrån åkte vi till Media markt där jag köpte Sims 3 lyx och design prylpaket.

Provade det såklart när jag kom hem och det var jätte kul :) Inte så mycket nytt vad jag märkt från Sims 3 och Sims 3 destination världen. Lite nya kläder och möbler och sånt.


Tisdag:
Andrea kom kl.9 på morgonen och då satte vi oss och kollade på Sommarlov. Sen vid 10.30 körde pappa oss till min mormor och så åkte vi in till stan och gick i affärer och på kulturkalset. Vi var på en matmarknad med maträtter från hela världen. Där åt vi spanska paella till lunch, jag och Andrea tog med kyckling och mormor med räkor, musslor och sånt. Väldigt mysig dag :) Fick det här av mormor:

Jeggings från Stuk. 75:- på rea



Doftljus från NK
( luktar jätte gott!)


( Andrea fick samma saker + ett par solglasögon av mormor )
Sen lite senare kom även mamma in till stan och då fikade vi och så.
På kvällen åkte jag och Andrea och badade i en sjö, spelade Sims 3 och såg  på film.

Onsdag :
( idag )
Jag och Andrea vaknade vid typ 9 och då kollade vi på sommarmorgon. Sen nördade vi Sims 3 i typ 5 timmar med pause för att laga och äta lunch. Vi spelade kanske totalt 7 timmar på 2 dar, haha:P Aja, kul hade vi och vi kom långt med våran familj. Sen när vi absolut inte fick spela mer gick vi en promenad och sen bakade vi macroner, eller vad det heter. Våra blev inte så fina, och det var inte nåt som föll mig i smaken om man ska säga det på ett fint sätt, haha. Nej, det smakade alldeles för mycket smör. Sen gick Andreas buss vid halv 8 då från Nils Erikson terminalen, så vid 7 var vi tvugna att ta bilen in för att lämna av henne. Sen gick jag och min familj till Avenyn och lyssnade på Sarah Dawn Finer på Götaplatsen. Sen köpte vi med oss mackor från SubWay hem och åt som kvällsmat, mums :)

Det var väl ungefär det jag har gjort.
Kram på er <3


Kommentarer
Postat av: Ella

Dom är ju jätte goda.

2010-08-12 @ 10:03:31
URL: http://loveella.webblogg.se/
Postat av: Ella

Vad jorde du för smak föresten

2010-08-12 @ 10:03:55
URL: http://loveella.webblogg.se/
Postat av: Ella

Haha, dom var inte goda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-08-12 @ 17:11:25
URL: http://loveella.webblogg.se/
Postat av: Felicia

Obs! Det var jag som skrev den senaste kommentaren, men jag gjorde det på Ellas dator och glömde byta namn :P

2010-08-12 @ 17:12:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test
Test